Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Jeg har lige haft en skøn dag med min veninde Louise. Hun er Gothiker og går derfor i sort, har sort hår, sort taske (vildt fed faktisk), en masse smykker og har sort make-up på lys hud. Men det er sådan set bare en bi-ting for hun er en rigtig sød pige.
Hun sendte en sms i går om vi ikke skulle mødes, og så tog vi sådan set på skovtur. Vi satte os på et tæppe i eventyrhaven, snakkede og spiste - og blev overfaldet af bier så snart vi åbnede for en sodavand. For at slippe af med de små bæster hældte vi squashen ud i den nærmeste busk.
Som notater til mig selv har hun fået en ny kæreste, men hvad var det lige at hun hed...? Hun bor ihvertfald i en anden by og er også ghotisk. Hun har vist skrevet med hende på Lunastorm, og de gik forbi hinanden oppe i byen ect. Så snakkede Louise også en hel del om mudder og toiletter på Roskilde, og om hvordan hun blev forladt. Louise starter iøvrigt i Netto på tirsdag, og så var der lidt med Jenny samt noget med >søde< Roger og Lisa fra ...? Var det england?? Lidt om at hun har fået ny motorcykel - tillykke skat!
Vi gik rundt i byen og så på blomsterfestivallen - det var flot. Vi gik op i søstrene Grene hvor en idiot af en dreng begyndte at synge "Fastalavn er mit navn.." lige da han passerede Louise - Jeg blev så sur, men lod som ingen ting. Vi smuttede i Orsay og prøvede tøj - fandt heller intet brugeligt. Til sidst gik vi ned til Overgade Is og fik et par vafler med hjemmelavet is - uden guf, for sådan noget "syntestis stas" vi de ikke ødelægge deres is med. Isen var dog også super god, blød og cremet. Mums!
Derefter begav vi os mod Louises bus.
Alt i alt en god dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Black Lady er publiceret 11/08-2004 18:00 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.