åhh Disse kvinder..(disse minder)

Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Det er nu sjovt, hvordan kvinder begynder at ligne mænd.
Og nogle mænd begynder at ligne kvinder. alle disse gamle opfattelser af, at en mand er sådan, og en kvinde er sådan, holder bare ikke vand idag.

Dog er der nogle træk, hos kvinderne som er lidt komiske. Nu de er begyndt, at opføre sig som mænd. De er begyndt at slå let på min skulder, som mænd i gamle dage kunne finde på ved venskab. Husker også tilbage på hende, der konstant ville vise mig, at hun var stærk, og derfor konstant kom for at skubbe til mig. Hun kunne ikke flytte mig en tomme...ikke med mindre jeg skubbede hende bagud...

Man kan så sige, at måske var det hendes måde, at sige at hun kunne lide mig. Men helt ærligt, hvis man skal gøre mig opmærksom på det, skal man sige det og vise lidt følelse. Tug-o-War kan jeg lege med min hund.

Eller hende der ville have mig fordi, jeg havde fortalt hende noget om mig selv. Hun begyndte derefter at kalde mig for den perfekte mand...how dumb do you take me for. Hun var gennemskuet inden hun overhovet næsten havde begyndt.

Så er der alle disse piger der kalder mig for sød og alt det andet pjat. De siger jeg ikke er som alle andre mænd. at de derfor godt kan lide at snakke med mig...Men Hvem siger jeg gider at snakke med dem...de har dømt de andre mænd til at være underlegne...Nu dømmer Jeg DEM, til at være underlegne, og vil derfor ikke snakke med dem.

Heldigvis er ikke alle kvinder ens, så jeg håber bare på at jeg kan finde en partner, som ikke mener at hun er noget særlig. ud over den hun er.

How the Table has turned.

Kan i have det godt,



Skriv kommentar

Dagbogsindlægget åhh Disse kvinder..(disse minder) er publiceret 16/12-2001 14:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.