19 år siden

Dobbelt føs'dag..??

Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
SÅ sker det – Annie er i gang med fødslen; vandet gik ved 4-tiden i morges..!

Det er Annies egen fødselsdag i dag, så fremover skal denne dag fejres dobbelt, hvis da ellers hun når det inden midnat, - men mon dog ikke..?

Peter og jeg har været derovre hos dem i weekenden, netop på grund af Annies fødselsdag i dag. Vi havde min tvillingepige Benthe og hendes kæreste Jesper med på turen.

Vi har haft en rigtig dejlig weekend derovre. Lørdag eftermiddag travede vi en tur i Fælledparken, og lørdag aften tog vi i Tivoli. Det var bare sådan en dejlig aften – vejret var jo pragtfuldt, stemningen dejlig, og der var musik og dans, som Annie og hendes Peter samt jeg og min Peter deltog i. Annie syntes godt nok, det var lidt svært at danse pga mavens størrelse, det var liiidt svært at nå ind over maven og danse kinddans :o)

I går blev hun så fejret med familie og venner omkring sig, så også det var en dejlig dag.

Hmmm – jeg må jo indrømme, at det er lidt svært at koncentrere sig om arbejdet her i dag, når jeg nu ved, hvad der sker i København. Faktisk var jeg lige ved at glemme at stå af bussen her til morgen – i hvert fald kom jeg med et stoppested for langt ;o))) Det må jo være fordi, tankerne er et helt andet sted..!

Desværre har jeg ikke mulighed for at tage til København igen før på fredag, da min afløser her på arbejdet har ferie i denne tid. Selvfølgelig glæder jeg mig da voldsomt til at se mit barnebarn, men når det nu skal være på denne måde, ja så får det unge par jo blot fred og ro til at læse deres barn at kende uden alt for meget indblanding fra mormor her i de første dage. Annie havde læst nogle skrækhistorier på nettet forleden nat om bedstemødre, der blander sig for meget, så det var sådan set meget rart at kunne berolige hende med, at hun ikke fra min side skal forvente noget i den retning. Selvfølgelig er jeg her til alt hvad hun ønsker sig, men jeg har sandelig ikke tænkt mig at besætte deres lille hjem og overtage kommandoen – det var vist noget i den retning, hun havde læst om :o) Det er heldigvis ikke noget, der ligger til mig – jeg har bestemt selv et liv, der skal leves, så jeg er helt sikker på, at Annie og jeg finder ud af balancegangen uden de store problemer..

Jeg vil videre med dagens arbejde – jeg vil da i hvert fald forsøge at kondentrere mig om det..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dobbelt føs'dag..?? er publiceret 16/08-2004 09:39 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.