19 år siden

Det stoerre arbejde

opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Samfundet tror paa samme tankerne, og alle mennesker taenker paa den samme maade, det vil aldrig bliver bedre vores verden i fremtiden.
Boern er forladt i carecentre da de er meget lille, og da de er teenager, de liver ikke sammen deres foraeldre, fordi de ville ikke vaere ved dem, bare ved venner.
Saa, da de er over 18 aar, de forlader hjem, og hvad med familie? Den ekisterede ikke, aldrig.

At vaere en mor og en far er at vaere naer da en barn er lille, og at laere at kender hvem denne barn vil blive sig, hvem denne barn ville at blive sig.

Det er kaerlighed, det er hvad en familie menner, og samfundet er alle familierne sammen, et lande ligesom Danmark er meget smaa og menneskerne goerer en stor forskelige as long as one unique person. Hvad en kvinde og en mand goerer da de bliver foraeldre er hvad det samfund vil at blive senere, og det er ikke cheap philosophy, det er virkelighed. At vaere en familie er at vaere den verden hvilken vi liver paa. Og vi ikke kan venter paa den next generation at bliver bedre end den er i dag.

Saa, jeg stadig tror paa kaerligheden, i stedet for at tror paa et liv hvilket samfundet viser.

Jeg tror paa, naar en barn er klar for at forlade hjem, 18 aar gammel eller ikke, han eller hun skal ikke laere at staa paa egne ben, fordi det er hvad foraeldre skal laere boern at vaere foerst.
Fordi samfundet vil blive et lande ud af kaerlighed, fordi ingen vil kender hvad kaerlighed er. Kaerligheden er ikke sex eller bor sammen, kaerlighed er at vaere ganske for at forstaa en person eller for at hjaelpe uden reward, kaerlighed er at foele tenderness med hjertet; at laere at respektere andre menneskers foelelser og at respektere hele verden hvilken man live i; og at kender de andre mennesker fordi man ved det naar man har kendte sit eget hjertet. Og alt er kommer fra de foerst dage af en person som er blevet foedt. Og det, bare en familie maa vise og offer. Og, at vaere en mor og en far er et arbejde for det ganske livet og det stoerre arbejde immelem alle andre realizations som man kan goere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det stoerre arbejde er publiceret 21/08-2004 22:02 af Patricky Field (Pat).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.