SUPER FESTLIG WEEKEND...

Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sikke en weekend ! I fredags - da jeg havde fået fri fra job - var det min tur til at have sommerferie - tre ugers ferie. Og hvad skal jeg så bruge min ferie til ??? At flytte !! Vi flytter d. 1/9 og d. 4/9. Og den 5. + 6. skal der gøres rent i den gamle lejlighed, for der er inspektion den 7/9. Det går bare stærkt. Så det er bare godt, at jeg har ferie til at flytte i. Vi har allerrede pakket en del kasser, men ikke nær nok. Det er godt, at vi har lejet en flyttebil...

Nå, tilbage til vores super-weekend. Lørdag d. 21/8 var vi inviteret til min allerbedste venindes fødselsdagsfest. Hun havde fødselsdag den 14/8, men holdt så først sin fest i lørdags d. 21/8. Min mand og jeg kørte derop (de bor nær Odder og vi havde fået lov til at overnatte til søndag - i dag). Vi kom lidt sent, så de andre gæster var kommet. Vi var nu ikke så mange. Min veninde og hendes mand, et andet par, en tredie veninde og så min mand og mig.
Nå, men vi fik lige vist hvilket værelse vi skulle sove i og gik derefter op i stuen til de andre. Fik en velkomstdrink, min veninde pakkede sine gaver ud (blev glad for dem) og så sad vi og snakkede lidt og fik lidt mere velkomstdrink (det smagte godt..)Der kom lidt chips på bordet, mere snak, mere drikkelse - vi hyggede os. Hen omkring kl. 21.00 eller der omkring gik de i gang med aftensmaden, mens vi andre fortsatte med at hygge os. Så var der aftensmad. Kylling, hjemmelavet kartoffelsalat og halve tomater. Lækkert. Og selvfølgelig stadig mere vin og øl. Vi havde det sjovt... og hyggeligt.

Efter aftensmaden - sådan omkring 00.15 om natten - sagde min veninde, at nu skulle vi spille petanque. Der var en lille bane ca. 100 m fra deres hus. Så vi fandt 2 fakler, 3 - 4 haveblus og 2 store kuglesterinlys frem og gik ud i den mørke nat og hen på en kulsort bane. Der tændte vi fakler og lys og satte dem langs banen og så spillede vi ellers petanque - lettere berusede, midt om natten - og vi havde det bare så skægt !!! Vi blev ved i ca. en 1 - 1½. Så blev det lidt for koldt for os "piger", så vi lod "drengene" vinde spillet, og så pakkede vi sammen og gik tilbage. Så sad vi endnu et stykke tid og snakkede og hyggede os og der kom lidt "stærkere varer" på bordet. Kl. ca. 03.00 gik jeg ned for at sove - jeg var så træt, at jeg pratisk talt sad op og sov. Det andet par var gået ned ½ time tidligere. Det var kun min mand, værtsparret og den tredie veninde, der stadig sad oppe og var gået i gang med et eller andet terningspil, da jeg gik ned. Min mand kom ned omkring kl. 04.00...

Vi havde fået at vide, at ingen stod op før kl. 10.00 og det kom vist til at passe meget fint. Vi mødtes oppe i stuen til morgenmad. Dejlige lune boller med smør og snegle/basser. Vi sad og hyggede os ved morgenbordet og lidt efter lidt tog de forskellige afsted. Min mand og jeg tog afsted som de sidste omkring kl. 14.00 og nu er vi så "hjemme" igen efter en super dejlig festlig weekend. Vi er måske lidt trætte, men... Jeg ville ikke for noget i verden have undværet denne fest. Det er 200 % sikkert!

Og nu skal vi så til at fylde flere flyttekasser....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget SUPER FESTLIG WEEKEND... er publiceret 22/08-2004 17:21 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.