Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Det hjalp på humøret at få sovet lidt i går, men ikke hovedpinen. Jeg havde ellers planlagt at skulle køre hele weekenden, men føler at jeg har behov for at koble lidt af.. Jeg havde heller ikke overskud til at drengene skulle komme på weekend, da det giver lidt mere uro huset. Men den mindste har besøg af hans seje kammerat, og den mellemste går til hånde sammen med Claus, så de er her næsten ikke. Men de skal jo heller ikke straffes fordi at jeg føler, at jeg ikke kan rumme dem.

Claus og den mellemste er lige nu i gang med at lave syltet agurkesalat, med agurker fra drivhuset. Jeg tror at de kom ind med 21 af slagsen i går, så vi vil kunne klare os et par dage ;-)

Nu hvor jeg har erklæret krig imod mine skabe og skuffer, hvad sker der så - jo jeg finder alt mulig som er kommet ” forkert ” i byen, og placerer det i div. rum hvor det høre til, hvorefter at måtte konstatere, at nu er det ikke kun skaberne som trænger til lidt orden ;-)

Jeg havde ellers med vilje gået uden om Claus´s del af tøj skabet pga. at han 117 forskellige uniformer og beklædnings ” ting ” i forbindelse med at han er skydelærer ved politihjemmeværnet, og har været en del af det i over 21 år. Men nu gider han ikke mere, er træt af fnidder, fnadder og magtbegær, plus at de har lidt svært ved at forstå, at han håndhæver de gældende regler for at må betjene et våben. Dvs at man møder min 2 gange om året på skydebanen, og beviser at man er i stand til at betjene den, ellers mister man retten til våben og må tage teoridelen om igen !! Men det er jo også nemmere at udråbe ham til at være en dum skid, end dem som udsender kravene.
Jeg syndes at det er lidt synd at det er gået sådan, for jeg mener at de laver en masse gode ting, selv om at det er der delte meninger omkring. Grunden til at jeg aldrig er hoppet med på vognen, er udelukkende pga. af alt fnidder og sladder der er, og at nogle ikke kan tåle at få en vinkel på, uden at skulle hæve sig over andre.

Jeg spurte om lov ( jeg er jo så sød og spørge først ;-) til at gå i krig med hans del af skabet i går. Puha det var noget af en opgave, men hold da op hvor har han meget plads nu. Jeg fik også kasseret en sort sæk med tøj og sko, men igen ikke uden at spørge først.. Det lyder næsten som om at jeg er under tøflen, men jeg kunne ikke drømme om at kassere noget uden hans accept. Tænk hvis han nu fandt ud af, at det var noget han skulle bruge en dag ;-) Men jeg er efterhånden blevet god til at augmentere for, hvorfor at nogen ting ( hans tøj ) ikke er værd at gemme ;-)

Jeg vil ud og se om jorden er til at arbejde med efter at det har regnet, ellers har jeg stadig nogle skabe tilbage ;-) Jeg tror at min have er allergisk over for regn, for den har godt nok fået pletvis grøn udslet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fru rodehoved er publiceret 22/08-2004 12:10 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.