19 år siden

Av min røv

Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 21 dage siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Efter et par lange dage og mange km, har jeg ondt i bagen og er øm i ryggen. Jeg havde en tur til Odense i dag, men blev dirigeret over Vejle på vejen hjem. Kl. var næsten 17.00 inden at jeg havde fået handlet og var hjemme, men nu gider jeg altså heller ikke ret meget mere i dag

Alt andet lige så tror jeg, at jeg har genfundet min arbejdes glæde igen. Jeg har virkelig følt det som en sur pligt, og uoverskueligt at komme igennem en HEL dag.
Der er ingen tvivl om. at min psyke har spillet en stor rolle, men jeg føler at jeg har overskud til at skubbe tankerne lidt i baggrunden, og fokusere lidt længere end til min egen næsetip ;-)

Jeg ved godt, at jeg har vangforestillinger ( Claus´s udtryk ) når jeg går lidt i sort, og føler at det er egoistisk når jeg mister overblikket, og er ked af det pga. div. problemstillinger der har været med mine børn. Men det er situationer som jeg ikke er herre over, og ej heller kan bebrejde mig selv for ( selv om at det er jeg også god til ). Jeg kan kun gøre mit bedste for at hjælpe dem helskindet igennem, og så håbe på at det går godt.

Det er ikke meget som jeg ser til Michelle for tiden, ud over når mor her lige skal hjælpe hende. Jeg har så fået den ide, at vi kunne jo lave mad sammen, når Claus er ude og spille golf med den mellemste af hans drenge. Det synes hun er en rigtig god ide, så det skal vi i morgen. Vi slår to fluer med et smæk, da vi begge får noget ordentligt at spise ;-) Jeg gider nemlig ikke at lave mad til mig selv, når Claus er af sted.

Jeg har min onsdags aftale med André, så ham må jeg hellere få ringet til ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Av min røv er publiceret 25/08-2004 18:30 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.