Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
10 år siden
For længe siden - faktisk før jeg flyttede til England, lovede jeg "Lotte-mor" at jeg ville oprette en dagbog og fortælle om mine oplevelser her i den engelske. Ja og det er så det jeg gør nu og det er er så starten på den dagbog.

Idag er det den 28 december og jeg arbejder som en af de eneste her på kontoret. De andre har taget fri og mange er rejst hjem til forældre og andet familie her mellem jul og nytår. Jeg valgte at blive tilbage og arbejde mellem de to højtider for jeg skulle alligevel ingen steder, det ville jo være alt for dyrt at rejse tilbage til Danmark, på en så kort visit.

Julen blev fejret her i Northampton, med min dejlige hustru og min vidunderlige lille datter, de er begge to flyttet med mig herover. Det er nemlig sådan at jeg i øjeblikket arbejder for en stor offentlig myndighed her i Northampton og derfor har valgt at tage familien med til udlandet i cirka et halvt år.

Og her bor vi så! Vi bor i den del af Northampton som kaldes St. James og her går min lille datter i skole. Hun er kun 5 år - men har i løbet af kun 3 måneder lært at tale og forstå engelsk.

Det var så starten på min dagbog. Jeg har faktisk tænkt mig at vil bruge den her dagbog, til at fortælle lidt om forskelle mellem det engelske og danske. Måske kommer det i sidste ende til at sige mere om det at være dansk eller også kommer det til at handle om at være europæisk...!!?

Nu må vi ses.......

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en start på en dagbog er publiceret 28/12-2001 13:30 af Jesper Rybicki Ibsen (jori).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.