Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Hey dagbog, jeg så rabinson idag..eii det er godt nok for pinligt iår..ikke nok med, at kvinderne som sædvanlig forsøger at puste sig op, og sige til sig selv at de er det stærkeste køn (selv om de altid taber alle de fysiske konkurrancer) hvilket ikke gør dem stærke..havde de sagt klogeste, kunne vi da diskutere det,..men stærkeste er de ihvertfald ikke..men uanset hvad, så hør man sku aldrig sådan en gang øre gas fra mænd...det er altid kvinderne der skal sige sådan noget for åben kamera..det virker på mig som om de seriøst mangler noget selvtillid..siden de skal forsøge at puste sig selv op.

Også vil de hive alle mændene ud *GG* ja, var en mand kommet med sådanne udtallelser var han blevet udskældt i alle aviser..nej, men kvinder kan godt sige sådan noget! Og så siger jeg slet ikke noget om ham, der når han kommer hjem får stemplet "mammas boy" jeg mener det er sku da for pinlig..hvad fanden er det for en hob de har sendt derned...jesus fu..christ..i år er det sku for pinlig. Jeg er sku lige glad hvem der vinder, mand eller kælling..ja det var jeg..men når kvinderne kommer med sådan nogle udtallelser, ja så falder min sympati.

så kan folk sige, aaae men kvinder kan holde mere ud..fis, det er faktisk piger der oftest forsøger sig med selvmord..så lad os ikke komme ind på det..og vist noget med at det var fyrene det lykkes for oftest...når det var.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget For pinlig er publiceret 07/09-2004 00:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.