Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 8 måneder siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Hey dagbog, - *suk* jeg var sfsted idag, - jeg mødte en fra klassen i toget, der gør jeg temlig tit. Hun kommer jo også fra byen..Så spurgte hun mig om jeg ikke skulle med til festen på fredag, - fordi nu måtte vi se at få mig ud af min lejlighed..og finde mig en kæreste..og bla bla bla..Hun ville godt se mig danske på bordene...

Jeg kunne aldrig finde på at stille mig op på et bord, i frygt af at det ville knække under mig..danse gør jeg aldrig, det tætteste jeg er kommet på et engang, var da jeg blev hevet ned på gulvet..og imens skulle jeg så høre på en snot kællings mening om hvordan jeg skulle leve mig liv..ja underskyld, men det gider jeg ikke høre på.

For det andet har jeg for længst opgivet håber om kærligheden,..mit hjerte er knust, trampet på, og stykkerne er fejet ind under en ensom bænk. Man siger så længe der er liv, er der håb! men jeg er allerede død..lide lige som med jfk, ved man ikke helt hvem der skød, - for det kunne være så mange.

og hvad skulle det nytte, selv om der havde været en single kvinde der, (bare en) ville jeg ikke have en chance, jeg er dømt ude på forhånd, som en anden gennerations indvander der søger arbejde...som ikke er skyld i at de ikke kan li navnet..men blot en venlig grønthandler. Jeg har det stadig sådan-...jeg mener stadig der findes 2 slags venner..

en af typerne af venner, er dem man finder fordi man kan snakke med dem, men man tænder åbenbart ikke på dem...tja, synd for dem, for ligesom de ikke tænder på dem, så gider jeg ikke snakke med dem..bare en lille hævn til dem, der lige troede de havde alt..kæreste til at bolle, og vennen til at kunne snakke alt igennem med..men som jeg kunde i grækenland, går jeg væk lige når shop mama er på vej ud for at "hjælpe" kunden..

Jeg har som sagt forlængst opgivet kampen, jeg er en krop, hvor hjertet bare ikke ved, at det er slået istykker..og nu render rundt med fantom smerter.

16:08

Telefonen har lige ringen, det var en fra min bank..nu er der jo en ferie afløser for hende der plejer at være der. Hun spurgte mig om alle mine penge *G* hun mente ikke de skulle stå som det gjorde, på en almindelig løn slave konto, *G* så var det jeg sagde, ja, jeg var også ved at tænke på at skifte bank, (men altså engang imellem går der tid imellem jeg gør noget, det skal lige igennem alle mine indre råd) nå, men så sagde jeg, at det ved jeg godt, men da de sidste gang lod mig vente i 15 minutter,..selv om de havde indkaldt mig til møde om det, så var jeg ikke så forhandlings villig..men at jeg da godt kunne oprette en anden konto, altså et 2 konto system, hvor jeg bare sikrede mig, at der var penge nok, på min lønslave..det går jo næsten rundt med su og regningerne.

jeg ved man kan få dem til at administrere det, men hvorfor give dem flere af mine penge? Nej tak..det er sku mine, og jeg har optjent dem med hjerte blod..et sted hvor jeg på et tidspunkt følte mig som i helvede.

så siger hun, ja..det er jo også dine penge..hvortil jeg koldt må konstarere..ja det ved sku godt! men vi lavede en aftale til tirsdag kl 3! *hehe* jeg er som en elefant, jeg glemmer ALDRIG, hvis nogen har pisset på min sukkermad. der kan gåå lige så mange år det skal være..når tiden kommer, ja så ryger det lige i hovedet tilbage på dem. Det er sådanne øjeblikke jeg blot venter på :)

*G*
jeg har 2 indstillinger, ham den gode, og røvhullet :) *GG* man bestemmer helt selv hvem man vil snakke med *G* just piss me off!!

22:34
Jeg fik lige en vanvittig sjov ide, kæft det kunne være sjovt, at klæde sig ud som en bums *GG* når man skulle over i banken..bare for sjov, ..fordi udseendet gør jo meget, og der skal nok kysses lidt røv..hos mig...De er jo sikkert vandt til, at mødes med folk der tigger dem istedet for..hehe.. :)

En par ord de også skal have proppet ned i halsen er, at ikke alle behøber nogen sinde at få en gæld..det er faktisk muligt at undgå,..ok man skal ikke have noget liv så,..men det har jeg jo heller ikke :) så det er muligt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ifølge Jester + banken er publiceret 08/09-2004 14:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.