19 år siden

En dyr dame

Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg fik ellers noget af et chok her til morgen.. Jeg mærkede at jeg var øm ved siden af knæet, og at det var hævet som hvis jeg havde fået et myggestik. Jeg trak op i bukserne for at se efter, og opdagede til min rædsel at der sad en tæge.. UGH
Jeg ringede hjem til Claus – Jamen den skulle da bare tages af…. BARE TAGES AF……Og hvis nu at jeg ikke fik det hele med, og den var inficeret med den bakterie som ramte Mimi Jacobsen. SKRÆK OG RÆDSEL…..

Jeg ringede bagefter til vagtlægen, for at høre mig om hvordan jeg skulle forholde mig, og hun svarede det samme som Claus… Hmm måske skulle han haft en doktor grad. Hans skrift er i hvert fald ligeså ulæselig ;-)

Vagtlægen sagde også, at jeg skulle holde øje med om der kom noget udslæt i løbet af de næste 2-4 uger, og hvis der gjorde, skulle jeg søge læge. Hun sagde at alt det som havde været fremme i medierne var meget opreklameret, og at jeg skulle slå kold vand i blodet.

Jeg kørte hjem og fik Claus til at fjerne den. Jeg har ingen problemer med at fjerne dem fra hunden eller katten, men mig selv !! Claus sagde med et drilsk smil, at han havde talt benene, og de var alle kommet med ud…. Ja ja til grin kan man altid blive ;-)

Senere skulle jeg bare lige ud og have skiftet en nummerpladepære, og nævnte over for værkføreren, at jeg følte bilen gav nogle rystelser ved omkring 12-1400 omdrejninger..
Efter en køretur med mekanikeren faldt dommen…En ny konverter, gearkasse og vandpumpe !!
Det er vist godt at det går ind under drivkraft garantien, men ellers havde service kontrakten taget den, så det ikke kommer til at koste min far yderligere ;-)
Tidl. på året blev hele bremse systemet skiftet, men det var en general leveringsfejl på den model.

Mercedes er faktisk navnet på en datter til en af prodocenterne af bilen, så derfor kalder jeg hende for en dyr dame ;-)

De lovede at skaffe div. reserve dele hjem til på torsdag, så det er lig med en fridag til mig ;-) Vi kan godt køre med det indtil da.

Claus havde taget fri i dag, da han skulle til møde i amtet med ex konen. Den eneste som ikke kom var ex konen.. De andre gange hvor der har været afsat tid, havde hun i det mindste meldt afbud..

Jeg havde glemt bilnøglerne i morges og lånte min fars, men glemte så også at aflevere den igen ;-) Så jeg skal lige ud og køre en tur….

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En dyr dame er publiceret 14/09-2004 18:04 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.