19 år siden

ØV-dag - og ny kjole

Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg er bare så træt – jeg burde gå i seng, men det føles så pokkers langt ud i badeværelset, ind under bruseren, op ad trapperne og i seng. Hvis bare ikke der kun var ca. 5 timer til jeg skal op igen – kunne ønske mig at sove og sove indtil kroppen ikke kunne holde det ud mere.

Det har bare været sådan en ØV-dag med hovedet fyldt af dumme tanker. Det er heldigvis sjældent, jeg har sådanne dage, men jo mere træls er det, når det sker…
Jeg lod mig ramme af nogle ord, som Peter sagde i aftes, og det har bare kørt i mit hoved lige siden. Jeg har følt mig gammel, dum og grim – virkelig ønsket mig 10 år yngre, så jeg kunne følge ham lidt bedre. Måske hjælper det at sove lidt på det :o::))

Bortset fra det, ja så står alt i brylluppets tegn endnu engang her hos mig. Det er ikke længe siden, jeg prøvede det sidst, men alligevel er det jo lige spændende hver gang. Brylluppet skal jo være i København, og det besværliggør nu det hele en smule…, der er så meget, der skal fragtes derover, så det er helt vildt, men heldigvis tager Peter med mig lige fra start, så det er jo bare en super-hjælp..!

Jeg har gjort noget helt vildt – jeg har købt en møghamrende dyr kjole til brylluppet, som jeg slet ikke har råd til, men jeg vil så gerne være pæn, når jeg skal stå der som ”brudens mor”. Lene var med mig ude at købe den, og vi var helt enige om, at flottere kjole har jeg bestemt aldrig i mit liv haft … Heldigvis er den sort og lidt klassisk, kan man vist sige, så forhåbentlig kan jeg ha’ glæde af den i rigtig mange år.

Og NU vil jeg begynde at bevæge mig ud på turen, der gerne skulle ende i min seng liiige om lidt… :o)))

Godnat
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ØV-dag - og ny kjole er publiceret 15/09-2004 00:12 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.