19 år siden

Mus...!!

Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 16 dage siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Hmmm, da jeg alligevel har lidt svært ved at tage mig sammen til de ting, jeg BURDE gøre i dag, ja så kan jeg jo lige så godt sætte mig her og søndags-vrøvle lidt :o))

Der er kun et par dage til vi tager på bryllupstur til København, så jeg skulle gerne ha’ det meste klar i dag – tøj, gaver, risposer og andet bordpynt m.m., men jeg synes, jeg roder rundt uden rigtig at få noget fra hånden.
Jeg startede dagen med en kop formiddagskaffe hos min ex, og vi fik vendt ”verdenssituationen” med både hans og mine børn m.m., så det var OK - og dejligt, at vi kan det..! Jeg har fået ordnet lidt vasketøj, og jeg overvejer nu at gå i gang med at slå græsplæne, for ellers ser den jo skrækkelig ud, når vi kommer hjem igen om en uge, men det er nu ikke den store lyst, jeg har til det…

Jeg glæder mig til brylluppet og til at være sammen med alle mine piger og svigersønner i nogle dage. Det skal nok blive rigtig hyggeligt alt sammen.
Når det så er overstået, er der ikke længe til barnedåb for lille Josva. Det skal være den 17. oktober – samme dato, som både hans mor og far blev døbt for 28 år siden, og når det nu lige ER en søndag også i år, ja så kan det jo kun blive den dag..!

Savner Frida, min lille søde hunkat, som vi mistede i foråret – jeg har lige set en lille mus smutte rundt ude i forgangen og derfra ind i mit behandlerrum, så jeg må vist ha’ fat i en musefælde – mon ikke Peter har et par stykker, han kan tage med, når han kommer i aften..? Han er i sommerhuset i denne weekend for at gøre taget færdigt deroppe…. Der er jo ikke noget at sige til, at her er mus – alle markerne omkring mig er jo lige blevet høstet, men de ku’ nu godt finde andre steder end mit hus, synes jeg.. :o)) Ej – nu er der TO mus, så skal jeg altså lige ha’ ringet til Peter om de der fælder..!!!


Solen skinner nu – så jeg vil ud og finde plæneklipperen frem, når jeg lige har snakket med Peter…

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mus...!! er publiceret 19/09-2004 15:13 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.