19 år siden

Verdens bedste!!

Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
2 dage, 16 timer siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Verdens bedste vuf og jeg har lige været en tur rundt om verdens bedste bager, hvor jeg købte verdens bedste brød (Bjergbrød)!! Jeg glæder mig til at få en skive til morgenmad - med den bedste ost i verden (Jacobsens ost) og dertil et Gråsten æble.
Hvert eneste år, glæder jeg mig utrolig meget til starten af efteråret, for så komme de danske æbler ned fra træerne af og ud i butikkerne! De smager så fantastiske, at selv jeg, som resten af året skyer æbler (synes simpelthen at de smager forfærdeligt!) kan leve at dem!
I fredags, havde jeg èt fantastisk syn! Månenen var lidt semi gul og havde en eventyrlig form - den var rund nederst, men udviddet æggeformet øverst. Den så meget trist ud, med nedadhængende mund, og store triste øjne. Det sølvspejl, der lå på søen nedenunder disen og glimtede, som små stjerner, lignede tårer!! Nøjh, hvor var det smukt, så smukt at min mand og jeg, sad og nød det i mange, mange minutter efter kl. 01 om natten.
Om nogle timer, kommer verdens bedste mand hjem (han har været til poker-aften hos hans far, i anledning af dennes fødselsdag i oktober-månede - sådan en rigtig mandeaften, med guleærter, flæsk og snaps :-(

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Verdens bedste!! er publiceret 26/09-2004 07:32 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.