Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Endlig se det ud til at tingene er ved at falde på plads med hensyn til alt. kortr fortalt drejer det sig om bryllup flytning til noget større, og ikke mindst bør.
Det første har der været en del broblemer med både med hensyn til øknomin og ikke mindst familen det vil sige på min side og er indtil nu kommet frem til at hvis der ikke sker noget redikalt komme min mor og hindes "onde" mand ikke med.

Vi har så funde et godt og forholdesvis billigt sted meget lidt ude på landet hvilket vil passe godt ind i selskabet

med hensyn til ringene har vi snakket med en guldsmed og han ville gerne lave dem og vi fandt sammen ud at et flot desing og for at gøre det noget anderlede har vi købt 3 røde rubiner 2 til hinde og 1 til mig.

Morgen gave er der også ved at være styr for mit ved kommene. Har dog fundet ud af en ting man skal passe på med hvem man lytter til. jeg ville lave et hjerteformet vedhæng til en halskæde så jeg købte 3 rubiner næsten magen dem vi skal have i ringen. Jeg synes at det virkede som om der manglede lidt i midten af hjerte og det er her min ven kommer ind han anbefalet en internet side hvor man kunne købe ædelsten og der fandt jeg den perfekte sten det var en hjerteformet safir der skifter fave fra lille til pink prisen var også der efter. Jeg havde bestildt et cetifikat med detaljer om sten og en vudrings pris på. hvis det ikke var fordi jeg ikke havde et godt hjerte havde jeg fået et hjerte stop vudrings prisen på den var langt højre endnu hvad jeg havde givet for den fatisk 5 gange så høj Nu magler jeg bare at få det laveret hos guldsmeden for at få lavet det sidste og det dyreste.

Men alt i alt ser fremtiden lys ud og må sige jeg glæder mig mere og mere til den store dag selv om der er lidt tid endnu

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget bryllup er publiceret 30/09-2004 04:41 af Frank Christensen (frank).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.