Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Øj, en dejlig aften!!!
Kulturnat for fuld skrue! Byen helt mørklagt bortset fra levende lys og ild...og røde flammer slikkede op af domkirkens tårn for at symbolisere helvede og et enkelt klart spot foroven til at symbolisere himmelen.
Eneste minus var, at vi selvfølgelig ikke nåede at se og opleve det hele (heller ikke gospelkoret... øv... undskyld, Ellen).

Var inde og se sværdkamp i Café Jacobs gård... der var en hel forsamling drabelige vampyrer; hvidsminkede og uhyggelige - og MIDT i det hele får Kraka øje på Kathrines kæreste, Laust, der står og ser overmåde skummel ud, med en sort kutte trukket langt ned i panden og hud så umenneskelig hvid som sne... Resultat: Ungen hviner højt af fryd og skriger ud over det hele: "Hej Lau... sjooov!!!" (undskyld med-rollespillere!).
Bagefter blev hun bortført af en farlig, hvæsende og blodtørstig vampyr (storesøster Kathrine), hvilket blot forstærkede hendes morskab.... møgunge, hun er nok vokset op med for meget rollespil til at lade sig skræmme :0)

Var også en tur i labyrinten, hvor man skulle kæmpe sig igennem "skærsilden" for til sidst at klatre op af en høj, stejl stige, hvor man blev "vejet"- og derefter skulle tage en rutschebanetur til enten himmel eller helvede... og gæt, hvor fru Hansen havnede efter at have besejret stigen med en tung skuldertaske på den ene arm og en tung to-årig på den anden??? :0)

Det ALLERBEDSTE ved aftenen????
Stemningen og det, at HAN var der hele tiden - lige ved siden af mig. Jeg har aldrig vidst, at det kunne være så dejligt at være en del af et PAR!!!

Har lige sagt godnat for en halv time siden...og jeg savner ham allerede.

Nogengange kan jeg ikke forstå, hvordan fanden jeg har kunnet (over)leve uden ham i alle de år - og jeg bliver så forbandet angst for at miste ham igen... paranoid tankegang, jeg véd det godt, men på ét eller andet plan, var jeg usårlig, inden jeg mødte ham igen: Der var ikke noget - eller nogen - der for alvor kunne true eller såre mig... og nu er mitliv så faretruende tæt forbundet med hans!!!!

Shit - klokken går mod midnat og jeg har IKKE efterårsferie :0(
ses

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Suverænt!!! er publiceret 10/10-2004 23:49 af kingfish.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.