dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Hey dagbog, - Miraklernes tid er ovre, - Måske har den aldrig været der, men kun været et glimt af håb i en tosses øjne. Jeg prøvede et lang skud et sted, men det gav selvfølgelig ikke resultat, det ville også ha været naturstridigt, hvis det skulle ha lykkes.

Så kan jeg ikke lade være med at tænke på Supermand :) symbolet på det gode der godt nok kan komme underpres, men som altid klare sig igennem skærene med et tandpastasmil, - Dette symbol som ironisk nok endte sine dage i en kørerstol, - Manden kæmpede for igen at kunne komme op at gå, en brav kamp, - supermand værdig..men miraklernes tid er ovre...

Måske er det sådan, at det man ønsker sig mest af alt i verden, det får man aldrig. Måske er det blot sådan for mig, og for mange andre.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på et par af mine favorit linier, der siger at få timer i solen, er bedre end et lang liv kun i skyggen.

Alt imens jeg tænker på alt muligt, må jeg hellere forsøge at komme igang med nogle af de opgaver der presser sig på, - jeg skal ha sendt de fokus punkter engang, selv om jeg ikke ved helt hvad det skal være for punkter..ok, jeg har måske et eller 2. 1 har jeg, men nr 2. behøver jeg sku ikke andre til at fortælle mig om.

Fuck, jeg gider bare ikke,..Tirsdag i næste uge går det løs, - jeg håber jeg kan finde ud af det, - jeg skal med tog til horsens, også skal jeg videre med bus til skolen. håber jeg kan finde ud af det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Miraklernes tid er publiceret 14/10-2004 13:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.