Til imorgen :

Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Hey dagbog, - imorgen vil jeg bruge et par artikler fra bt til at diskutere kriminalitet udfra! Jeg har forberedet nogle "indsparknings spørgsmål" som jeg kalder dem, men jeg er godt klar over at der kan komme flere alt imens vi diskutere på klassen. For det er jo meningen at vi skal diskutere, så hvis debatten ikke lige kører ud af sporet, har jeg forberedt nogle spørgsmål der kan diskuteres.

I næste time, "ja jeg skal imorgen stå for 2 timer" Gør vi så måske debatten færdig, eller også starter vi med et spørgeskema som vi udlevere, hvor eleverne så skal svare skriftlig på nogle spørgsmål, - derefter diskukere vi svarene ( jeg håber lidt at der er nogle gode svar imellem)

Dette er planen for mine timer for imorgen, jeg håber det går godt,...jeg er jo altid så skide hamrende nervøs, hvis jeg kunne fjerne det..så ville det gå meget bedre med mig som lærer.

ja, jeg er også klar over at jeg måske ikke står med så meget stof imorgen, men vores praktik lærer siger, at det er godt at prøve det. Jeg ville lidt gå i panik tror jeg, hvis jeg lige pludselig ikke havde mere på tapetet.

en anden mulighed var, at gøre endnu mere ud af diskutionen, ved først at sende dem ud i gruppearbejde om med de 2 artikler..men der er jeg bundet af den læringsform som vi allerede har vedtaget..måske jeg kan få de andre med på ideen om at jeg ændre det..det er jo lidt mig der skal stå for det....altså så de først diskutere artiklerne i små grupper..også på klassen..det kunne evt give flere lyst til at sige noget..men måske er det ikke noget problem...der er lidt som jeg ser det, fordele og ulemper ved alt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Til imorgen : er publiceret 19/10-2004 19:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.