En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Hey dagbog, idag var det den time jeg havde frygtet for i lang tid..jeg skulle få elverne til at snakke og perspektivere den film vi havde set, til det vi havde snakket om. Dette skulle gøres i 45 minutter..puha.

jeg havde fundet en ide sent i aftes om at lave nogle spørgsmål til filmen..give dem 10 minutter til at svare på dem..også ellers snakke om filmen ud fra det. Jeg er så elendig til at stille de uddybende spørgsmål. så tiden kan hurtig blive lang især når man er nervøs. MEN, Jeg får mere og mere styr på nerverne..dette gør jeg især ved at bruge min vrede konstuktivt. Jeg plejer at sige at jeg bliver til en anden..jeg ved det lyder skitzo agtigt *lol* idiot...hvem sagde noget? *lol* - Nej, det er mere en maske af en art..den tager toppen af min nervøsitet. Fjerner lidt af min "er jeg nu go nok" - Giver mig en vrede der siger,.."nu skal jeg fandme"
og en følelser som et løvebrøl...

Vrede har jeg nok at ta af, alle de gange folk har dømt mig på forkert grundlag. Alle de gange de har totalt misforstået mig, og undervurderet mig! Så kommer min følelse af,..at nu skal jeg vise dem...Deres fejl, Deres tab, deres dumhed.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en time overstået er publiceret 02/11-2004 14:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.