8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Hey dagbog, jeg har overstået et par timer igen idag. Men horisonten er stadig mørk, der er stadig 2 uger tilbage når den her er gået. Så har jeg ikke sagt noget om opgaver og bøger der skal læses.

Men når den sidste time er overstået i denne uge, så er 9 timer af ialt 15 klaret.

Jeg ville ønske, at min veninde ville skrive tilbage, jeg har ikke hørt fra hende i 2 måneder nu. Der findes intet menneske jeg har mere tillid til.

men hvor er jeg smadret idag, - træt af h til.

23:35 :) jeg har lige spillet ET *GG* Fuck først beskylder folk mig for at snyde, LOL - Jeg har trænet i flere år på det skide spil..spillet imod hårde modstandere,..tabt..men hvergang er jeg blevet hårdere selv..LOL :) nå det endte med at de gik *gg* folk kan bare ikke forstå, at et eller andet sted..er der bare altid en der er bedre end dem selv. En-som :) ikke har et liv udover at øve sig..

nå senere var der så kun 4 tilbage..jeg spurgte om de havde lyst til at lave en 3 imod 1..altså så de var 3 om mig..jeg havde lige tværet dem 2 imod 1..så kom en ven til en af dem..nå men så vandt jeg bare 3 imod 1 :) alle de drømme granat kast jeg havde..en forfølger mig, han er lavere end mig..jeg render på en forhøjning..han er efter mig..jeg smider en granat der rammer noget..stille vælter den granat ned...bang, lige ned i ansigtet på ham der forfulgte mig under forhøjningen...jeg spinger ned..og render i mål :)

så er det jeg tænker..den lille prik af en granat,..hvordan kunne jeg smide den sådan, at det lige passede med at ham kom der ? det er som om jeg kan forudse alle fjendtlig træk..jeg ved hvad de vil gøre..inden de selv ved det..og når jeg kommer imod dem..kommer jeg som en tornado..fjerner dem alle på min vej :) -

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ny dag truer er publiceret 03/11-2004 19:16 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.