Kolding i flammer...

Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
11 år siden
Her i dag (onsdag) omkring kl. 15.30 begyndte vi at bemærke, at der var noget galt. Vi bor ca. 8 km uden for Kolding. Vi kunne høre bulder og brag inde fra byen, men vi slog det lige som hen. Men så sendte jeg en sms til en veninde, som bor inde i midtbyen og hun skrev tilbage, at fyrværkeri-fabrikken her i Kolding var brudt i brand og at hun var på vej hjem. Derefter så jeg nyhederne på TV2 kl.16 og der var stadig en masse bulder og brag inde fra byen. (Vi havde vores teressedøre stående åbne).

Kl. 17.45 stod vi i teressedøren og så ind over byen. Vi hørte sirener og min mand nåede lige at sige noget om at det var advarselssirener eller noget i den stil. Så kom der et brag, derefter endnu et enormt brag og himlen blev helt rød ind over byen et øjeblik og derefter sort. Sekundet efter kom trykbølgen. Vores teressedøre rystede og jeg gik uvilkårlig et par skridt tilbage, så voldsomt var det. Og det på trods af at vi bor så langt væk fra hvor det skete ! Tænk så på hvordan de mennesker der har været tæt på, har oplevet det ! Jeg er stadig lidt rystet.

Da trykbølgen kom, udbrød jeg bare "Hvad sker der ?" og min mand sagde "Ind med dig. De har smidt en atombombe !" (sådan lød og føltes det også).

Jeg prøvede straks efter at ringe til min veninde inde i byen, men telefonen duede ikke, hverken fastnet eller mobil. Men jeg kunne sende en sms og det gjorde jeg. Kort efter kom der en sms retur fra min veninde, at hun havde det godt. Bygningen hun boede i havde rystet så voldsomt, at både hun og alle de andre der boede i ejendommen havde skyndt sig at løbe ud på gaden af frygt for, at bygningen ville styrte sammen. Min veninde bor kun 3 km fra evakuerings-området. Men nu er min veninde tilbage i sin lejlighed og jeg har fulgt med på TV2 nyhederne hele aftenen.

Men selv nu hvor det er langt over midnat, brager det stadig løs inde i byen. Vi kan hører enkelte rigtig høje brag og ellers er det mere "jævnt" buldren og bragen der kan høres herfra.

Og så er det jeg sidder her og tænker, hvor er jeg dog glad for at vi er flyttet fra Højhusene og herud!

Det var en lille opdatering her fra Kolding...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kolding i flammer... er publiceret 04/11-2004 01:49 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.