19 år siden

T-weekend....

Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Det har været en mærkelig uge.... efter jeg var indlagt i sidste uge har alle været så bekymret for mig. Nogle antyder at det kan være stress (kollegaer). det har jeg det ikke så godt med for jeg har gang i en masse spændende projekter. Jeg håber ikke det er fordi de ikke synes at jeg klare dem godt nok. Jeg føler mig ikke selv stresset og har ikke tænkt specielt meget på det i denne forbindelse.

Nogle af lægerne tror det er mit hoved det er galt med, altså ren og skær hykleri. Hvor får de den ide fra..? Jeg går da ikke og hykler på arbejde, men der blev jo aldrig fundet ud af hvad jeg fejler.... Min egen læge har støttet mig meget og var glad for at jeg blev indlagt og fik undersøgt maven.

Nå men derudover har en masse af mine venner haft ringet. Blandt andet en del eks´er. Altså de sidste 4 jeg har datet inden for det sidste år har alle heddet det samme!! Dvs T1, T2, T3 og T4

I tirdags ringede T1, han havde hørt jeg har været indlagt og ville bare høre, hvordan jeg havde det. Det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst har set ham. Han er også en af mine gamle gymnasievenner. Han er lige flyttet sammen med sin nye kæreste. (Godt for ham)

T2 ringede torsdag. han var bundulykkelig fordi hans kæreste gennem et halvt år var flyttet fra ham. Da han kom hjem fra arbejde, var hun flyttet med en del ting og skrevet et langt brev til ham. Han er helt slået ud og jeg brugte hele eftermiddagen igår til at analysere brevet med ham og trøste ham. Han er ved at gå helt ned...

Lørdag aften var jeg på besøg hos T3 og spise aftensmad med ham. Der er intet suspekt i det. Han har ikke villet snakke med mig efter jeg slog op i april, men for ikke så længe siden mailede vi lidt sammen og blev enige om at mødes. Jeg er overhovedet ikke interesseret i noget forhold og det forstod han godt. vi havde bare en hyggelig aften. Tog tidlig hjem, da jeg havde vagt og jo kunne blive kaldt på arbejde hele natten.

Lørdag nat ringede T4. Han havde været i byen og ville høre om han måtte sove hos mig. jeg fortalte at min veninde var hjemme fra Kbh og sov hos mig, men at han kunne sove på madrassen på gulvet. Det var fint. Min veninde skulle tidlig med en bus til Kbh søndag morgen, så snart hun var gået kom T4 op og puttede hos mig i sengen og vi havde en vidunderlig formiddag... jeg endte hos T4 igen søndag aften, da jeg følte at jeg kunne gå fra T2. Jeg har puttet og sovet hos T4 inat. Hvad er det da for noget. Hvornår får vi afsluttet det "forhold"?!!

Så der har været et vældig leben i min lejlighed i weekenden. Det er lige som i gamle dage, da jeg boede sammen med en veninde lige midt i centrum. Der skete der altid noget i weekenden og folk kom dumpende ind dag og nat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget T-weekend.... er publiceret 29/11-2004 12:18 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.