19 år siden

Var hun det værd?!

Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Man er kun så standhaftig som sin sidste beslutning. Og ja, du har en kæreste!

Og hende havde du tænkt dig at beholde den gang, hvor vi var ved at krydse den grænse, som du i mit hjerte allerede havde krydset. Men du trak dig tilbage - og jeg gav slip. Du havde jo en kæreste.

Så jeg forstår det ikke. Jeg forstår det simpelthen ikke. At du kan låne mine nøgler for at bruge mit kontor til dine ting - og så ellers stå der foran mig og kysse hende. Hende - ikke din kæreste. Og hun var så stiv, at hun jo ikke engang kunne snakke sammenhængende... ja, jeg kan da sagtens se, at det er smartere at være utro med hende end med mig.

Svin.

Er du klar over, hvor glad jeg er for, at du ikke var utro med mig! Om ikke andet - og det må jeg give dig - var du ærlig over for mig. Måske en anelse for sent, men dog alligevel. Du udviste en anelse respekt over for mig - og en anelse over for din kæreste. Men i aften mistede vi begge den respekt.

Hvordan kan du tage hjem og ligge i samme seng som hende. Hvordan kan du se dig selv i øjnene, når du i en alder af knap tredive opfører dig som en 15-årig. Ledte du bare efter en mulighed for at komme ud?!

Jeg forstår dig ikke. Og måske skal jeg bare til at indse, at der ikke er så meget at forstå. Du gjorde, som du gjorde. Hele tiden med øjnene på mig. Du vidste jo godt, at det var forkert. Og fint nok, at du skånede mig. Men for fanden...

Jo, måske er jeg sur på dig, fordi jeg ikke var god nok at være utro med. Men det var jo nok ikke det, det handlede om. Gad vide, om du ikke havde givet dig, hvis jeg havde kæmpet noget mere. Men sådan er jeg ikke Nicolas. Jeg gider det ikke. Hvorfor spilde tid på at ødelægge andres liv?!

Og nu vil jeg lade være med at ødelægge mit eget mere. Livet fortsætter. Tillykke med kandidatgraden! Held og lykke fremover. Glæder mig til ikke at se dig mere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Var hun det værd?! er publiceret 18/12-2004 02:12 af Engel.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.