En hyggelig jul...

Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære Dagbog!
Øjnene er matte og kroppen træt. Træt efter en ganske vidunderligt, hyggelig juleaften med far, mor og storesøster. En juleaften her i hjemmet. For første gang i de sidste 2... 3? ...år, ikke ovre hos mor - selvom der ellers OGSÅ er meget hyggeligt. Men, tror nu også far var glad for, det var her hos ham (og mig). Fik en masse rigtig gode gaver - og en masse godt at spise!

Jeg stod for mandelgaven til de andre - da jeg (jo) ikke kan udstå ris al' a' mande - Anna (storesøster) fik den! En bog der hed "Den onde Quint" og en sød, plys-ko, som kan muh'e, når man trykker den på mave - hvilken (altså koen) hun generøst forærede tilbage til giveren, som selv var så vild med den, hi, hi!

Er i øjeblikket igang med Karen Syberg's biografi "Tove Ditlevsen - Myte og Liv", indlæst af Nanna Salomon. Hun er - som altid - fantastisk, og bogen er velskrevet...

Nå. Nu vil jeg smutte i seng med resten af min grønne sodavand, og nyde fridagen imorgen. Men, jeg glæder mig nu til de to arbejdsdage på Toldkammeret søndag og mandag. Jeg EEEEELSKER DET STED!!!!!!!!!!

Rigtig god julenat!

Kærlig hilsen fra

Frederik.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En hyggelig jul... er publiceret 25/12-2004 00:45 af Frederik Tolstrup (Hunnies ven).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.