19 år siden

status

Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
3 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
10 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
25 dage siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 25 dage siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Har lige været ved at tænke lidt over, hvad der er sket for mig i år 2004. Det havde jeg glædet mig til, for i mit hjerte kan jeg mærke, at dette har været et af de bedste år for mig. Men det tog mig faktisk lidt tid at komme på noget - for det er ikke de vildt store begivenheder, der kendetegner dette år.

I sommerferien var jeg i London med veninde. Fed by og rigtig fed tur. Shoppede og gik ellers rundt og så på mennesker. Ingen stress for vi havde begge været i byen mange gange før. Skønt bare at slappe af og nyde byen.. Det gør vi klart igen i år.

I sommerferien flyttede jeg også til denne nye by, som er lidt tættere på mit arbejde. Men ikke nok til at holde mig her, for jeg flytter tilbage til min gamle by til februar - glæder mig som et lille barn til at komme tilbage..

Fuldendte mit første år som lærer. Vidunderlig klasse - skulle sige farvel til min dejlige niende klasse, som gav mig det bedste indtryk af folkeskolen. Vis mig de umulige unger, alle taler om - jeg har ikke mødt dem endnu!!

Vinder så meget anerkendelse på mit job. Jeg skal ikke være lærer resten af mit liv - tror jeg ikke, men jeg har her fundet noget, jeg er god til. Og så har jeg de dejligste kolleger. Med dem har jeg også lavet mange skøre, og sjove ting i løbet af året..

Fik endelig halet H ind i mit net.. Elle han fik vel halet mig ind da jeg mindst ventede det - vel da jeg havde opgivet. Han er nok alligevel det bedste, der er sket i år..

Men det er sådan set de begivenheder, der er sket for mig i år - af den store karakter. Det er jo egentlig ikke så meget, og jeg kunne ikke lige forstå, der ikke var flere. For dette år, har været det bedste i mit liv. det skulle lige gå op for mig. Det er fordi, det er de små ting, der betyder noget.

Jeg startede med at spille fodbold i år - en sport jeg elsker, og mine holdkammerater er så skønne. Mange nye, dejlige venner der (både fra pigeholdet men også fra drengene).
Men ellers er det alle de stille stunder sammen med vennerne. Dem har der været mange flere af i år, end der plejer. Jeg har altid været lidt af en ener - en der skal tilbringe mest tid med mig selv for at kunne holde andre ud. Men sådan er det åbenbart ikke mere. Jeg har SÅ mange dejlige venninder, som jeg ikke vil bytte for noget i hele verden. For første gang i mit liv er jeg omgivet af mennesker, der holde så meget af mig, netop fordi jeg er mig. En hel ny fornemmelse for mig, men en fantastisk fornemmelse.
Venner er den familie man vælger - jeg har endelig fundet en god familie!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget status er publiceret 25/12-2004 11:16 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.