19 år siden

det er så hvidt herude

Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Så er julefreden ved at sænke sig.. Jeg har haft så travlt hele december måned - ja vel siden august - at jeg slet ikke har kunnet nyde julen. Plejer altid at være i et dejligt julehumør helt fra november måned, men det har jeg slet ikke været i år. Selv i går mærkede jeg ingen julestemning...
Men i dag!
At vågne op til store, hvide snefug der bare daler ned og gør hele landskabet hvidt, er så skønt. Mit grantræ i haven er dækket af sneen, og det ser ud som om grenene tappert forsøger at bære den vægt, som sneen påfører det.. Den gør det godt, og det ser så fortryllende ud..
Man kan kun få ro i sjælen af at se på dette syn. Jeg hører alle yndlings julesangene i radioen, og jeg ligefrem glæder mig til at tilbringe juleaften sammen med min familie (længe siden jeg har glædet mig til at se dem). Ja, jeg har endda ringet til mine forældre og sagt, at jeg ikke kører direkte over til den familie, vi skal tilbringe aftenen sammen med, men at jeg kommer hjem til dem inden. Jeg har heller ikke set dem i tre måneder (og jeg bor altså kun 20 km fra dem).
Men juleaften er nu altid hyggelig i min familie. Vi er mange samlet juleaften - ca tyve, og vi hygger os og har det sjovt.. Min mors søskende og deres børn er herlige.. Det er dejligt at vi fejrer denne dejlige tid med dem.
Jeg sidder og er et stort smil. Jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst er vågnet op til et så dejligt snevejr den 24 december. Er jeg mon nogensinde det?
Det er nogle enormt store snefnug, himlen kaster ned lige nu. Jeg ligger i min seng, med min bærbare computer, radioen tændt og ser ud i haven. Hvor er jeg glad for livet lige nu!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget det er så hvidt herude er publiceret 24/12-2004 10:20 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.