Еnke
Halina Abram...
6 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
10 dage siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Hvorfor er man altid mere interessant for det modsatte køn, når man har en kæreste?
Var til julefrokost den anden dag. L kom - en jeg havde flirtet lidt meget tilbage i sommers, men det var aldrig blevet til noget, da han valgte en anden. Men det var fint nok - og jeg fandt H.
Den anden dag til julefrokost var vi begge afsted uden påhæng. Da vi kom i byen ville han danse. Jeg elsker at danse, så det ville jeg da også gerne. Men han ville danse tæt - meget tæt.. Jeg var fuld, og det var han også, så det lagde jeg faktisk intet i. Så begyndte han at trække sit hoved ned mod mit - vidste ikke helt, hvad det betød, men jeg trak mig diskret væk. Han tog mig ind til ham igen.. Så begyndte han at tage hans hænder op min trøje.. Tog dem væk uden at sige noget. Det skete mange gange. Begyndte at spørge til hans kæreste, men smilede bare.. Jeg ved ikke, hvorfor jeg blev ved med at danse med ham, men kan huske at jeg tænkte noget i retningen af, at jeg kan godt styre ham, og der er jo ingen grund til at gøre ham sur - vi kan jo ikke undgå at ses igen.
Men uanset hvor mange gange jeg trak mig væk og tog hans hænder væk, så blev han ved. Sagde til ham, at han havde haft sin chance, han valgte en anden, og at jeg alstå nu havde H, som jeg er meget glad for. Hans svar var "du skal bare sige til, når du er klar". Sagde, det bliver jeg aldrig, og så dansede vi videre.. Han trak sig væk, så jeg var sikker på, han havde forstået budskabet. Det havde han så ikke.. Begyndte igen at komme tæt på og at tage hans hænder op under min trøje. Imens jeg tog dem væk, fik han mig overrumplet og kysset mig. Jeg kyssede overhovedet ikke tilbage, men sagde tak for dansen og ville hjem. Han fulge efter mig hele vejen ud og blev stående - uden at sige noget, indtil jeg kom ind i taxa og kørte hjem...
Da jeg vågnede dagen efter, havde jeg det meget dårligt, da jeg pludseligt kom til at tænke over, at de altså tager billedet på diskotek. Jeg måtte straks ind og tjekke, for sæt nu de lige havde knipset på det mest uheldige tidspunkt - man ville jo aldrig kunne se på et billede, at jeg faktisk kæmper for at få ham væk.. Heldgvis var der intet billede..
Så blev jeg sur. Hvorfor er det, at mænd altid er mere interessant, når man er afsat?? Udsender vi sådan en duft som afsat, der bare gør os det mere spændende? Det er sgu da uretfærdigt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hvorfor?? er publiceret 23/12-2004 12:54 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.