19 år siden

kun en uge tilbage.

Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 28 dage siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
2004 har ikke været mit år.

og min teori om "verden der bringes i balance ved at rette op på de dårlige ting" fungerer slet ikke.

tog i kvickly for at købe ind til lillejuleaften med andreas. stod i kø i 25 minutter og da det endelig bliver min tur, bliver mit visa electron (til dig mellem 15 og 17 år) afvist. spærret! nu får jeg ligesom en lille sød morgen-sms med min saldo hver dag, så jeg troede at jeg havde mindst 400 disponible kroner. jokker ned i banken og får oplyst at jeg har 136 kr som jeg kan hæve. tilbage til sur kvickly-mand og hente varer. nuværende kassebeholdning: 25,50kr som skal bruges til en to zoners billet og en tillægsbillet.

nå. men jeg glæder mig jo til at få det job, som jeg var til samtale på i tirsdags. de lovede ganske vist at ringe i går og har ikke gjort det. men mit nye, positive jeg tager det ikke som et negativt tegn - de har jo bare travlt herop til jul. men ak, da jeg tjekker mail, ligger der afslag. slår ligesom pusten af mig. nu kan jeg jo ikke ringe til sur bankrådgiver efter jul og sige at jeg har fået stabilt og godt betalt studiejob. jeg må i netto. eller kvickly hvor jeg så, de søgte en deltidsmedarbejder til fiskeafdelingen.

det job var jo min kompensation for et røv-år!!!! intet er gået bare tilnærmelsesvis fint i år. mit nye, positive jeg har virkelig ringe eksistens-betingelser lige nu. hvor er mit julemirakel? det er jo ligesom juleaften i morgen.

jeg GLÆDER mig til næste år, det kan kun kun kun blive bedre. det MÅ bare være en cirkel der slutter. andreas slog op i januar og siden den dag har det gået slag i slag. fra nu af bliver det bedre. i 2005 vender jeg frygtelig tilbage som hende der altid ser det positive i tingene, hende der arrangerer og tager sig af alt. hende som alle kan lide. 2005 bliver et SUPER år. og nu er der kun en uge til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kun en uge tilbage. er publiceret 23/12-2004 15:33 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.