Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
12 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
6 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
2 måneder, 14 dage siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
4 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
8 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
4 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
27 dage siden
Kaos?
Per Z
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
12 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
3 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
fredag:
vågnede uden tømmermænd på trods af mange snaps. for fedt. tømmermændene tog desværre revance, da jeg stod i et meget varmt posthus, hvor kun én maskeine virkede. følte mig pludselig knap så kæk. nå. det kom jeg hurtigt over.tog på julegave indkøb med andreas og bagefter kom "vores" frisør hjem til ham og klippede os. så nu har jeg pandehår!!! jeg synes, det er lidt fedt.
vi drak noget vin og øl, hørte min fantastiske carla bruni-cd og ville pludselig i byen. ret sjovt. endte heldigvis med at jeg godt måtte sove hos andreas...

Lørdag:
vågnede - denne gang - med lettere tømmermænd og en anelse stress over at skulle være i vanløse til julefrokost kl.16 medbringende en kage, som jeg naturligvis ikke havde købt ind til endnu. mig på cyklen og mod amager og netto. nåede alt og var i vanløse næsten til tiden. fyr bagte vildt på mig og kom med mange komplimenter. kunne ikke helt finde min egen entusiasme frem, men havde da en ret sjov aften. kunne ikke blive fuld efter tre dages druk. tal om at være alkohol-resistent. da jeg gik, scorede flirtende fyr min veninde. de var på date i dag. jeg er ikke jaloux, for jeg syntes at han havde verdens grimmeste hår. men jeg ville også gerne mødeén inden jul... jeg venter stadig på mit julemirakel (bizar teori, jeg har udviklet de sidste par uger. at livet ligesom bringer ens liv i balance. altså hvis man f.eks. har været ulykkelig et helt år, sker der noget godt, for at bringe én i balance) og nu er der meget meget få dage tilbage at gøre godt med... men måske er det lige kommet: har fået telefonopringning og skal til jobsamtale i morgen.

Søndag:
ingen tømmermænd, men så alligevel ingen grund til at stå op.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget weekends-snak er publiceret 20/12-2004 16:03 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.