13 år siden

et prust fra en flodhest

Drømme
Salomon
9 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Huha..
Ja, det er nok det udtryk, der mest af alt kommer ud af min mund for tiden.. Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, så jeg er gravid - nu 30 plus nogle dage..
Jeg så et billede af Mary den anden dag.. Smart - og man kunne ikke se, hun er gravid, og da slet ikke, at hun bærer på 2.. Jeg har kun en derinde, men det billede, kunne ALDRIG være mig..
Jeg har problemer med at nå til min skuffe med sokker (som er den nederste tættest ved jorden).. Desværre er årstiden til at gå uden strømper pænt meget forbi..
Underbukser (og ja, trusser er bare ikke en betegnelse for det man nu går i!!) er også besværlige.. næsten mere.. Jeg har bækkenløsning også, så kan godt glemme ALT om at svinge benene over hinanden som i gamle dage, så når jeg skal have de store, kæmpe underbukser på, som der jo så bestemt er stof nok at få fat i, så ender jeg med at sidde kun af have fat i en lille smule og sidde og kaste febrilsk rundt og håbe på, jeg rammer min fod så jeg kan møve mig ind i dette "telt".. busker er på samme måde..
Jeg ved ikke hvor mange blå mærker, jeg efterhånden har på maven (kan jo heller ikke se andet end det øverste stykke, der nu stikker ud under brysterne), for jeg lukker konstant en dør på den.. Det der med afstandsberegning er bare en by i rusland.. Når jeg vasker op, er jeg mere våd end noget andet.. Jeg flytter mange borde, når jeg sætter mig ned og skal spise.. Jeg er glad for, at jeg har lange arme, ellers ville det dælme være et kønt syn at se mig ved et bord og forsøge et nå noget mad, der bare ville rykke længere og længere fra mig, efterhånden som jeg forsøger at rykke nærmere.... Jeg er efterhånden ved at være bange for kogepladen - når jeg skal nå gryderne på de inderste, er det nok alligevel kun et spørgmsål om tid, inden jeg får placeret min kæmpe mave på en af de forreste..
Så er det bare jeg tænker - har man også den slags at slås med, når man er Mary?? eller en anden for den sags skyld?? Det skulle lige passe, det bare er mig, der er en dumpap!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget et prust fra en flodhest er publiceret 24/11-2010 08:53 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.