14 år siden

opkast, opkast og opkast

Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Synes ikke jeg laver andet for tiden end at ligge med hovedet godt placeret nede i lokummet - eller også ligger jeg død på sofaen. Kan ikke huske, jeg var SÅ bombet sidst. Godt nok tror jeg, jeg kastede mere op sidst, men ikke at jeg var SÅ træt.. Måske var jeg det - sidst havde jeg ligesom heller ikke et barn på 2½, der meget gerne vil lege med mor.. Man får lidt dårlig samvittighed - også overfor kæresten. Selvom vi begge jo sådan set godt vidste, hvad vi gik ind til, så er det stadig træls at stå i det. Men man skal igennem dette for at opnår slutresultatet, som vi gerne vil, så det er bare at klemme ballerne sammen og udstå det..
Jeg har endelig fået en tid til scanning. Den 23. juli.. Jeg synes, jeg har været gravid helt vildt længe, og kan ikke helt forstå, at der kun er gået lidt over 10 uger.. Men 40 er selvfølgelig også pænt lang tid...
Ellers, så har jeg ferie nu. Det er dælme dejligt. På denne tid af året er det altså dejligt at have min profession - vi har jo en dejlig lang ferie - selvom jeg altså også forbreder mig rigtig meget det meste af min sommerferie, for ikke at sidde med det i hverdagen..
Det der med ferie - det er lige mig :-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget opkast, opkast og opkast er publiceret 07/07-2010 07:56 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.