NU ER DET NOK!!! *vred*

Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 21 dage siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Først og fremmest skal jeg finde mig i, at mit barns far taler nedsættende til mig og klandrer mig for egoisme og dårlige forældreevner etc..."okay"

Dernæst skal jeg selvfølgelig tale pænt om ham overfor Thor, hvilket jeg magter til fulde, og pt. er lidt svært for faderen..."okay...*dybt suk*..."

Så skal jeg pludselig bære skylden for, at min eks. er blevet fyret fra sit arbejde, fordi han skal arbejde hver 6. weekend, og ikke kan få sin kæreste til at tage Thor i de timer det tager..."okaaay?"

Så forventer han, at jeg betaler transporten mellem Vejle/København, til trods for, at de har en husstandsindkomst tæt på dobbelt af hvad vi har. Hans dame har arbejde og han er på fagforening. Kæresten og jeg er hhv. studerende og kontanthjælpsmodtager..."Det kan desværre ikke lade sig gøre"

Så får jeg at vide, at han derfor er nødt til at skære ned på samværet med sin søn, og det udelukkende er min skyld, og jeg iøvrigt er en møgkælling..."host...*suk*...det vil jeg altså ikke kommentere, du træffer dine egne valg".

Da hans angreb åbenbart (og slet ikke overfor ham) ikke bider på mig siger IDIOTEN; "Du skal ikke være i tvivl, jeg skal nok fortælle Thor, hvis skyld det er, at jeg ikke kan se ham oftere, og sørge for han VED det er DIG"


..............PIIIIOOOOOOW........

så tabte jeg ventilen!

TÆNK SIG AT DET STORE RØVHUL....(trækker vejret for at råbe lidt mere)KAN FINDE PÅ AT TRUE MED AT SÆTTE VORES SØN I MIDTEN OG TVINGE HAM TIL AT TAGE STILLING TIL HVEM AF HANS FORÆLDRE DER ER SØDEST???!!!!

så jeg...truede ham..*dukker nekken*...jeg har ellers aldrig troet jeg kunne finde på det, men...jeg truede ham...*hulk*...sagde, at hvis han havde tænkt sig at blande Thor ind i det her, som en aktiv part af vores konflikt, kunne han være sikker på een eneste ting...at jeg ville slå igen med dobbelt styrke. Ikke i forhold til Thor og det han skal blandes aktivt ind i, men simpelthen ved at få begrænset deres samvær. Det er jo psykisk terror OVER FOR VORES SØN!!!!! Jeg vil hellere leve med skyldfølelsen over at fjerne ham fra hans far, til han er gammel nok til at tage stilling, end stiltiende finde mig i, at han bevidst vil sætte knægten i et dilemma og tvinge ham til at tænke ilde om den ene af sine forældre. THOR SKAL IKKE TAGE DEN SLAGS VALG!!!! HAN ER FIRE ÅR GAMMEL! Det lort han tænker om os hver især, skal han sgu nok selv tænke med tiden, han skal da ikke...drives til det, vel? Vrides igennem en maskine, der gør ham ked af det og forventer han AKTIVT tager stilling til "hele hans liv"...vel?

Jeg sværger een eneste ting.. Hvis jeg kan mærke, og hvis jeg oplever, er at Thor bliver yderligere mærket....så gør jeg det. Søger om fuld forældremyndighed/nedsat samvær...

Det gør ondt, men jeg sværger det...

- Maya

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget NU ER DET NOK!!! *vred* er publiceret 03/01-2005 09:54 af Maya Submizzed Ryom (submizzed).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.