19 år siden

Spil for galleriget

Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 24 dage siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg håber din kynisme gør...
Ansu Orheim ...
12 dage siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 10 måneder siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Så hedder det sølvbryllup og familiekomsammen i morgen.

På den ene side glæder jeg mig, og på den anden frygter jeg de personer hvor jeg skal tage masken på og være den søde svigerdatter. Hmm ja hvad gør man ikke for husfredens skyld……………….
Jeg er bare sådan en FANDES DÅRLIG SKUESPILLER..

I sidste uge fik en mail fra svigerforældrene, hvor de meddelte os, at de ( efter mange overvejelser ) havde besluttet at tage de 2 små med på ski ferie. Drengene havde luftet tanken om ferie sammen med mormor og bedstefar, men vi afventede nærmere besked fra enten dem eller deres mor. Da vi fik at vide, at hytten var bestilt og de havde var fritaget fra skole ( af deres mor ) ringede Claus til ex konen for at høre – hvad det nu var for noget !!

Jamen det var ikke på plads endnu, og hun ville give besked når hun viste nærmere – hvis hun huskede det.. Hmm

Jeg skrev en mail til svigerforældrene, hvor der bla stod :

Kommunikation og information er en god ting. Så vi for det første ikke bliver overrumplet IGEN, og for det andet ved at børnene bliver taget ud af skolen, selv om at det SKAL begge forældre ifølge forældremyndigheden give accept til.
Ideen til ferien er vist ikke helt ny, så det kunne have været rart at være blevet informeret af xxxx eller jer, da det griber ind i vores weekend..

Jeres ( og vores ) største ønske er, at børnene kommer helskindet igennem. Så hjælper det ikke, at de den ene gang efter den anden skal være budbringere, for aftaler som burde foregå imellem de voksne.. Det er bestemt ikke vores valg at det er sådan, men det kommer an på hvilke briller man har på !

De har ikke svaret på denne mail, men det havde jeg heller ikke regnet med !!

Mødet på fagforeningen gik rigtig godt. Jeg fremlage div. problemstillinger, men ikke uden at jeg fik en utrolig dårlig smag i munden. Jeg følte at jeg sad og dolkede hende i ryggen, selv om at hun godt viste at jeg skulle der ind og hvorfor.
Sagsbehandleren kunne godt se at hun har problemer, og at hun SKAL have hjælp, men problemet er ( som sædvanlig ) kommunen. Jeg kan ikke lade være med at smile lidt ironisk, ved tanken om at skulle kæmpe med dem IGEN.

Hun fortalte, at der godt kunne blive lidt problemer, da den sagsbehandler som Michelle har ved kommunen har et horn i siden på hende og omvendt, men hun ville glædeligt deltage i et møde med hende. Samtidig fortalte hun, at det måske ikke var den rigtige valg af advokat Michelle havde gjort, da denne var blevet taget i at lyve i retten. Hmm

Sagsbehandleren fra fagforeningen vil også gerne have en snak med hende, og vi aftalte faktisk en tid på fredag i næste uge, men der kan Michelle ikke, så jeg skal have ringet og have lavet en ny tid.

Jeg har bedt Michelle om at bestille tid ved lægen, så hun kan komme i gang med noget psykolog behandling. Hun har fået tid den 8/2 og jeg har lovet hende at tage med.

Jeg er utrolig glad for at jeg fik kontakt til hende fra fagforeningen dengang, for ellers havde jeg nok været på herrens mark nu.

Nu må jeg hellere finde min seng. Tiden er løbet lidt fra mig, og ALT det som jeg skulle have ordnet her til aften, må vente til i morgen..

Min kære svigermor skal også deltage i festen i morgen. Hun har sagt at jeg bare skal holde mig til hende, og hvis ikke andet, så kan vi sætte os over i et hjørne og drikke rødvin.. Hmm den kære rødvin har jeg måtte høre meget for ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Spil for galleriget er publiceret 28/01-2005 21:45 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.