Danmarks skønhed
Halina Abram...
2 dage, 3 timer siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Kære Dagbog!
Nu er det vidst på tide at skrive lidt igen.
Havde en dejlig dag igår. Var inde at se Martins forestilling. De spillede rigtig godt, mange af dem, men må indrømme, at tekstmæssigt, kunne jeg bedre lide det forrige, han spillede med i...

Inden togturen derind hentede jeg mit anmelder eksemplar af "Skurk - Et portræt af Torben Jensen" og det er længe siden, jeg har læst så gribende en bog. Den er "helt oppe at ringe" - på kvalitetsnivau med "Drømmen fra Palæstina" og Rushy Rashids erindringer "Et løft af Sløret"!

Læste den på togturen frem og tilbage - og jeg er ellers ikke hurtig-læser, når det er indenadslæsning, det drejer sig om - så det siger noget om bogens kvalitet!

Ellers er jeg gået igang med Annette Klingenbergs erindringer, indlæst af hende selv, og så har jeg fået kopieret det gamle LIVE-bånd med Svend Bjerre også. Og så får jeg set en hel del video!

Min far er desværre blevet syg, så han er ikke hjemme, så nu er jeg alene for en tid - kun afbrudt af Toldkammeret og varm-mad-dage hos mor. Selvom det er hyggeligt at kunne se video lige når man vil, så sender jeg nu alligevel mange tanker til far, i håb om, at han må blive hurtigt rask, og ikke have alt for mange ubehagelige oplevelser under sygdommen!!!!

Ja... Det er vist det, der var idag.
NÅRH, NEJ!!!!
Lige en sidste ting: I lørdags var jeg i "Helsingør Dagblad" i forbindelse med mit nye show. Man er vel ikke krukke for ingenting? Men, jeg glæder mig nu virkelig til det show!

Det er egentlig også sjovt, for jeg tænkte at:
Nå, nu ved folk, jeg er til bondage*, så nu ryger halvdelen af omgangskredsen - men, nej, der har jeg Fa'me haft uretfærdige tanker, for alle dem, der har nævnt artikelen har (lige bortset fra min mor, der vidste det i forvejen!) syntes, det var flot gjort af mig, at stå frem på den måde! Folk er nu søde!!!!

Nå. NU må det altså være nok!

Kærligst:

Frederik.

*Det kom med i artikelen, fordi jeg havde en S/M-monolog i showet, og der så ligesom var en grund til at nævne det - selvom jeg kom til at fremstå som S/M-dyrker - hvad jeg altså ikke er - det er role-playing, der er tale om for mit vedkommende!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En vidunderlig bog... er publiceret 16/02-2005 14:37 af Frederik Tolstrup (Hunnies ven).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.