Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 22 dage siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Hey dagbog, - idag skulle vi skrive, - vi skulle blandt andet skrive et digt..og det måtte ikke være et rim digt..skod..jeg kan ikke li de andre former..især ikke dem som man selv skal gætte handlingen i, ud fra egne eller forfatters assosiationer...for ærligt talt, jeg er ret ligeglad med forfatterens indvendige liv.

Nå men så høste jeg bifald for mit rimdigt omkring de 2 første uger :) og i psygologi kørte jeg også med klatten..det er vildt som jeg bare kan det hele :) Det har jeg ikke rigtig prøvet før...at have sådan succes..men igen, så længe det ikke er succes i kærlighed, så vil det ikke være nok for mig..jeg siger det ikke for at minde mig selv på det..tvært imod næsten..Men små sten opvejer ikke et bjerg.

Intet ændre sig, intet ændre sig nogensinde hvad det angår.

23:18 - Der var en inde i en spil, der truede med at dræbe mig..han sagde han havde fundet mig, og at han bare behøvede at skyde..det var en fra vores egen mafia familie..jeg købte straks 20 minutter i sikkerhed..imens skrev jeg til min ven over msn..han er nr 1 i familien,..jeg er nr 3. Jeg bad ham om at give ham en runvisning på havnen og at give ham et par cement sko på :) 20 minutter efter døde han..ham der truede mig. Det er vel det man kalder magt ? Magt er ikke at dræbe selv, men at få andre til det :) den sande magt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Freud + spil trussel er publiceret 22/02-2005 15:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.