folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hey dagbog, Imorgen har jeg tænkt mig at købe en guitar, - jeg har simpelthen sat mig for, at lærer at spille på sådan et instrument. Så håber jeg, at jeg en dag kan spille beatles melodien "while my guitar gently weeps" - hvorfor lige den melodi, ?..jo den passer så godt til min konstante stemning. Selvfølgelig vil jeg også lærer at spille andre sørgelige melodier..

Det ville bare være så fedt, jeg kan jo allerede synge..har jeg altid kunnet..lige siden jeg var barn..jeg kan synge, og jeg kan gøre det med det inderste af min sjæl..hvis jeg så også kunne spille til samtidig :) på en god gammeldags guitar, se det ville bare sætte prikken over i et :) hvorfor nu? jo, jeg føler jeg kan overskue det arbejdsmæssigt..altså studiet er ikke så svært pt, der er godt nok lidt at læse...(engang imellem) men jeg kender allerede til det meste af stoffet, da jeg havde det på lærer udannelsen...så jeg får det bare genopfrisket..og jeg må have hørt det fint dengang, for meget af det kan jeg nikke genkendene til.

Jeg kan se et billede af mig inde i hovede,..om jeg så kan lærer det ved jeg ikke..måske er mine fingre for stive..men jeg vil prøve.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Guitaren Græder er publiceret 12/03-2005 18:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.