Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Ja, så er jeg tilbage. Er blevet "færdig" med "BORTE MED BLÆSTEN". Dvs. at da jeg var nået til bånd 34 af 35, ja, så var det selvfølgelig i stykker ikke, så nu må jeg altså læse resten indenad - men, hva'? Det klarer jeg jo også nok, ikke?

Nu er jeg så - for anden gang i mit liv - gået igang med Niels Martinov's biografi om Henrik Stangerup. Den er altså så flot, den bog! Og virkelig GENNEM-ARBEJDET!

Har haft en ret hyggelig aften med show-prøve hos min storesøster. God mad, og vi nåede da hele første akt. Så kom vi til sidst til at diskutere min tekst "SelvoM". Om den var for personlig, eller, om den kunne opfattes generelt... Der er flere problematikker omkring den, men jeg forstår på en eller anden måde godt min storesøsters argumentationer, selvom jeg for nogles vedkommende ikke længere KAN dele holdningerne! Men, hun har altså på sin vis ret. Men jeg tager jo altid folks indvendinger mod et eller andet, jeg har sagt eller gjort ekstremt personligt, så den endte med at blive ret intens - diskussionen. Til gengæld er vi altså også MEGET forskellige, så der ER vist en grund til et sådant sammenstød. Og jeg tør IKKE påtage MIG den MINDSTE del af skylden. Jeg må bare ta' og lære at slappe af, må jeg!
Men, det var nu faktisk også RART at få set "sig selv" fra "en fremmeds synsvinkel". Det er jeg virkelig lykkelig over at have fået, det input!

Ellers fik vi gennemtrawlet gårsaftenens flotte foredrag med skuepilleren Henning Jensen. Her var vi meget enige om både for- og imod-vægten. Men, hvor var han dog imponerende ærlig og åben. Man fik virkelig endnu større respekt for ham end man i forvejen havde! (Man = jeg, hi!)

Nå. Ellers så ved jeg ikke hvad der er at fortælle. Det har været en hyggelig, men langsommelig dag. Imorgen skal jeg til psykiater. Det bliver garanteret hyggeligt!!!!

Rigtig god morgen, Dagbog!

Frederik.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Øvedag idag. er publiceret 16/03-2005 00:00 af Frederik Tolstrup (Hunnies ven).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.