19 år siden

i går var god

Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
2 måneder, 5 dage siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
11 år siden
men i går var en fin dag...

var i svømmehallen og selvom mit krops-selv-had fik mig til at forlade bassinet efter 12 baner, så var det en sejr at jeg i det hele taget kom afsted.
futtede derefter lidt rundt og nød det gode vejr inden jeg tog ud på uni og ordnede ting. bestilte bøger til opgivelser, den slags.

var derefter inde og hente et par sandaler, som jeg havde fået lagt til side. de er sgu fine og var billige. så nu vil jeg have sandalvejr.

da jeg var kommet hjem ringede andreas og spurgte om vi skulle gå lidt ud. det passede egentlig fint, for så kunne jeg rende lidt rundt med ham inden jeg skulle på café med spacemermaid. vi gik rundt og hyggede og snakkede. glemte indtil flere gange at vi ikk er kærester. blærede mig lidt med at jeg skulle ud om aftenen og score. deklamerede at fra nu af så ville jeg stle fuldt og fast på, at der nok skal være en mand som passer perfekt til mig, og som vil feje benene væk under mig. andreas udtryk.

tog på café med spacemermaid og det var rigtig rigtig hyggeligt! desværre var vi begge så trætte at vi tog hjem 21.30. så ingen scoring til mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget i går var god er publiceret 01/04-2005 11:50 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.