19 år siden

hø-dag

Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
8 dage siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
vågnede op og var i dårligt humør. fik min sædvanlige morgen-sms fra banken med min saldo: o kr! what??? fik su i går! viser sig at jeg i denne måned har skulle betale en milliard renter og gebyrer.
godt nok er min løn på mystisk vis ikke gået ind, men alligvel. havde glædet mig til at være halvrig i denne måned, eller i hvert fald til at kunne betale refninger og til at kunne gå i biografen og i byen. har nået at betale regninger... nu har jeg bare ondt i maven igen,. koldt vand i blodet... mener, pengene fra job skal jo gå ind på et eller andet tidspunkt. men hvad nu hvis det først bliver i næste måned??? det kan man da ikke, vel?

fik også stress over et indslag jeg skal lave. troede at jeg havde masser af tid, men nu vil de allerede have det på papir på mandag. ledte efter gamle papirer med notater om emnet. kunne selvfølgelig ikke finde noget i mit ukristelige rod. gik i kælderen. her bladrede jeg tilfældigt i en kalender fra da jeg lige havde mødt andreas. et brev fra ham var klistret ind. et digt af benny andersen og "håber du har en hyggelig aften. jeg er så glad for at have mødt dig og savner dig i aften". satte mig selvfølgelig til at hyle på kældergulvet. hvorfor hvorfor hvorfor holdt han op med at elske mig? når nu han gjorde på et tidspunkt. jeg hader mig selv inderligt for det jeg har gjort forkert. det gør så ondt. jeg vil bare have ham tilbage. nu.

så nu har jeg ondt i maven og mit åndedræt er helt forkert. skal have lavet det indslag. kan bare slet ikke koncentrere mig. har en milliard aftaler. det vil nu ikke gøre mig noget at aflyse det i aften, men min samvittighed kan ikke helt klare det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hø-dag er publiceret 01/04-2005 11:45 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.