19 år siden

fra weekenden

Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Det går mere og mere op for mig, at jeg ofte har nemmere ved at lade være med at tænke på andreas, når jeg er alene i min lejlighed. Når jeg læser, ser tv eller skriver. Ikke tænke for meget. Ikke blive konfronteret med omverden. Bare mig selv.

Nu. Nu vil jeg prøve at holde mig fra ham. Har efterhånden pisset ham godt og grundigt af. Ringede til ham i fredags, da jeg var i dårligt humør. Jeg græd, bad ham om at trøste mig, men altid det samme svar: ”det er ikke mit job”. Han kaldte mig ynkelig, sagde ”Natascha, du er syvogtyveår. Kan du ikke høre hvordan du lyder? Du lyder som en på syv. Nej, yngre end syv”.
Bagefter skrev jeg, som jeg har gjort før, og bad ham om at huske at jeg ikke altid har været sådan.
Da jeg snakkede med ham dagen efter sagde han: ”nej, du har fandme ikke altid været sådan. Jeg faldt for dig fordi du var sød, du er ikke sød længere”. Nej, jeg er ikke sød. Jeg er en hylende, klynkende 5-årig version af mig selv.

Derefter besluttede jeg mig for at drikke mig selv ned. Tog på café med veninde og drak så mange øl, jeg kunne indeholde. Tog derefter videre til fest.
Og det er så den del, jeg helt ikke vil tænke på. Drak flere øl der. Blev meget, meget fuld. Som i rigtig meget. Det sidste jeg rigtig husker er, at jeg satte mig for at jeg ville score en spanier, som jeg i min fuldskab fandt umådelig lækker. Derefter kun glimt. At jeg danser med en grim fyr, som hele tiden vil holde mig i hånden, og jeg prøver at undgå det. At jeg står i baren og snakker med spaniers ven og drikker noget, som måske er tequila og danse-fyr kommer hen og kalder mig ”luder”. Kysser jeg med spanier? Tror jeg... lægger jeg også an på en anden fyr? Måske. en mørk gang... husker ikke mere... før jeg vågner op hos J! What? Og hvor er min jakke. Kommer svagt i tanke om at jeg frøs allerhelvedes. Jeg er cyklet helt ind til ham uden jakke!!! Og hvorfor?? Hvad skete der med spanier? Ligger og dør lidt og forbander mig selv og min fuldskab. Har så mange tømmermænd at jeg ikke en gang kan tage hjem.
Jeg hader mig selv. Jeg drikker aldrig mere. Hvad tænkte jeg på, da jeg besluttede mig for at drikke mig selv ned?

lå på min sofa i tre dage. stod først op idag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fra weekenden er publiceret 05/04-2005 11:27 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.