Dagens gøre mål osv

En stille bøn
Bastian
11 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Hey dagbog, idag havde jeg tænkt mig at skrive en ny profil til et "dating sted" nej ikke til Dating, men til et dating sted på nettet. Da jeg har et par ideer til noget jeg kunne skrive.

For at tage det kronologisk, såe..jo i skolen, gik det fint..der er især en pige jeg snakker godt sammen med, lad mig kalde hende for..hmmm...Røde...vi driller hinanden lidt, og engang imellem slår hun så lidt, men idag blev jeg ellers aet på kinden *G* det er sku ikke lige det jeg er vandt til...da hun gjorde det i toget, var der en anden pige fra klassen der sagde noget med...woow wåååw, eller sådan noget....men altså hun har jo en fyr. Jeg ved ikke hvor smart det er...man kan nok se det forskelligt...men det er ikke mit problem. Jeg har ikke noget imod det....jeg har skrevet lidt før om den samme...da jeg fik at vide, at jeg så pæn ud med min hue på :) -

Nå så fik jeg også ringet til Iss, de vil godt se efter sod efter brænden, i kælderen..men her er jo gjort rent...jeg kan jo ikke rende i det i dagevis...altså..iøvrigt kan de sku da ikke engang finde ud af at sætte nogle ordentlige skruger i min dør..det måtte min far, den gamle håndværker ordne.

Tdc kommer så for at ordne min stationære telefon idag. nu får vi at se hvordan og hvorledes.
---
16:24

så er alt ordnet, og jeg har fået set det sidste af "man on the moon" igen, filmen med Jim carry omkring andy's liv..fed film, - jeg besøgte også lige en internet side omkring hans liv..damn hvor var det fedt, han snørrede folk, så de ikke vidste hvad der var virkeligt og hvad der ikke var...hehe..

18:11

underafsnit - brok er godt! jeg tænkte lige på, at nogen ikke kan li brok,..men brok er godt, man skal ikke altid bare sige, "ih hvor er det godt," og være positiv.

lad mig give et par eksempler, - tag de ældre..ja for jeg gidder ikke ha dem...ej..:) men hvis der ikke bliver brokket over at deres mad er ved at blive forringet, at de nogle gange lever i skidt..så ville der ikke blive gjort noget. jeg ved godt at det er billigst bare at lade lortet lægge, og feje det ind under et pseudo positivt tæppe..eller et eksempel fra min egen hverdag, jeg er så enormt træt over, at der altid står en lastvogn med hænger foran udkørslen til en aldi, og indkørslen til den vej jeg skal..for der går en vej..og bilerne kommer fra begge sider..og det er umuligt at se om der kommer en bil bagved den lastvogn..jeg kan håndtere det, men jeg frygter lidt, at der endag er et barn der kommer fra aldi,..og som ikke kan se at der lige kom en bil bag ved den store lastvogn...ooog...ja du ved..det ville ikke være så godt..Jeg burde skrive og brokke mig over det..måske ville det redde menneske liv..for hvis man ikke brokker sig inden, skal der måske lig på bordet iden man tænker over...at et barn måske kunne ha haft en fremtid..hvis ikke lige den lastvogn havde stået der og spærret for alt syn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagens gøre mål osv er publiceret 05/04-2005 13:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.