And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 28 dage siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Den 16. april kom mine forældre på besøg. Der skulle laves lidt i vores have. Min far havde sin motorsav med og præsis kl. 16.45 faldt vores ca. 8 meter store grantræ endelig til jorden med et brag. Straks bagefter gik min far igang med den helt store motorsavsmassakre indtil der ikke var mere tilbage af træet end stumper og mindre grene som vi kunne gå op på affaldscontaineren med. De halvstore stykker fra stammen, stablede vi i et hjørne af haven.

Men nu havde vi endelig fået lys i vores have - dejligt. Førhen tog grantræet jo al solen og skyggede for alt, så vi fik ingen lys i vores have. Nu hvor grantræet er væk, er det en helt anden og mere lys og dejlig have, hvor blomsterne bedre kan gro.

Og så havde min mand og jeg jo fået en lidt skør idé med hensyn til det grantræ når det skulle fældes... Vi tænkte om det ikke kunne laves om til en Naturbænk ! Det havde vi talt med min far om og han mente godt at det kunne lade sig gøre - og det kunne det. Så da han savede grantræet ned, savede han et godt stykke oppe på stammen. Den tykke stamme halverede han så og lod en stub stå tilbage i en vis højde. Vi havde en anden træstub i samme højde, som vi stillede lidt væk og så blev den halverede stamme lagt ovenpå og sømmet fast og vupti - en Naturbænk, der hvor grantræet havde stået engang. Præsis som vi havde forestillet os det.

Igår var jeg så ude og slibe lidt på træet med groft sandpapir. Men bænken er ellers rigtig god at sidde på. Og så giver den jo også haven et helt unikt look...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget MOTORSAVSMASSAKRE ! er publiceret 25/04-2005 09:49 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.