Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 5 dage siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Livet susser jeg følger med og nyder.

Glæder mig til i aften til at være sammen med Lea til at finde tid til kærtegn kærlighed, efter ufred mellem os i weekenden kan jeg mærke vi er nået sammen igen *SKØNT*

I aftes (onsdag) var jeg til hunde dommer uddannelse ønskede faktisk mere være hjemme efter travle dage menn sådan skulle det altså ikke være.

Mandag blev jeg ringet op på job, Nikolaj min dreng på 7 år havde slået hul i panden var væltet i en mur vi fik ham på skadestuen hvor han blev syet uden bedøvelse hmmm han er vist sejere end mig)). lægen sagde \"SUPER NIKOLAJ\".

Nikolaj havde glædet sig i uger til første fodbolddag mandag eftermiddag såå med sting i panden mente vi han skulle tage det lidt roligt. Det mente Nikolaj hvis ikke var nødvendig såå jeg måtte stå på sidelinjen se han kastede sig ind i opgaven blev dog lidt ængstelig da han lavede en nikker men plaster og hue + lysten til spillet intet kunne stoppe ham.

Natten til tirsdag skulle jeg på job prøvekøre nød-bremser på broklapper. Håndværkerne havde gjort dette klar til test vi fik den rådgivende ingenør med der kiggede teoretisk på sagen ikke mente det kunne køre HMMMM Personligt blev jeg også bare fejet da jeg sagde jeg ikke troede på hans problem med anlæget ville opstå og bremsen var klar og den ville sikkert virke.

Ingenøren virkede som om han ikke ville prøvekøre bremsen fordi han ikke kunne kende små detaljer i anlæget fra hans tegninger.

Det endte dog med prøvekørsel og alle hans teorier om bremsens virkning blev ændret. de fejl han havde påstået var der bestemt ikke.

Sidst på natten efter prøvekørsel sagde han pludselig det samme som jeg tidligere havde fortalt ham uden han gad lytte. hmmm hvad jeg så kan bruge det til??
ÅÅÅ jo mistede hele nattens søvn. dog ikke så slemt for jeg kom hjem tirsdag morgen til fuglefløjt ej hvor lød det skønt ønskede næsten blive oppe for at få lidt mere.

Tirsdag middag tog jeg en smut ud til AG (herinde fra) dejligt at få en god snak med hende hendes dreng havde lige haft fødselsdag og var stolt af sin nye cykel.

Lea (min kone) er begyndt i motionscenter og kom hjem i strålende humør efter første tur. *FEDT*

Glæder mig jeg skal på træniningsweekend med min hund lørdag søndag, håber vi bliver gode så vi kan klarer os til konkurrencer 3 gange i april i Risskov Skanderborg og Vejle godt nok lidt langt mennnn jeg elsker det jo))))

Har de sidste dage gået med tanker om at prøve et par dage med fotografiapperat at tage billeder af alle de mennesker jeg møder som smiler til mig gør hverdagen god, de betyder virkelig meget for mit liv alle disse smil snakke hmmm selv uden fotografi kan jeg se nogle af dem for mig åååå føller mig bare heldig over alle disse skønne mennesker.

Kan nævne kassedamen i storkøb onsdag som gik helt i pjat hun snakkede i en kør privat fest grinede over når hun stemplede sig på hånden mm. mens hun ekspederede de 4 kunder som jeg så, stod munden ikke stille på hende et sek skønt synes jeg,,, mennnn godt jeg ikke bor med hende))))

Slutter nu Lea og Charlotte skal hentes i biffen

Håber i hygger jer

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Livets sus er publiceret 21/03-2002 16:23 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.