22 år siden

weekend og forår....

Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Ja, weekend og forår - sådan må det være lige nu, hvor arbejdsugen er ved at være overstået...! Alle de blomsterfrø, jeg såede for nogle uger siden, spirer og vokser lysteligt.
Det har igen været en hård uge (men er de ikke alle sådan efterhånden ?), masser ar arbejde + overarbejde på kontoret, nok at se til i min lille klinik. Mange tanker på rygestop, men ingen helt alvorlige tiltag. Lidt dårlig samvittighed over for familien over at ha' så lidt tid til dem, og når tiden er der, er jeg tilbøjelig til at sætte mig her ved computeren og skrive lidt (det er så afstressende) i stedet for at være aktiv sammen med mand og datter.
Lige nu har jeg god samvittighed over at sidde her, min datter er til videoaften sammen med veninderne, og min mand er på arbejde (skiftehold, og aften i denne uge), så det vil sige at jeg har ca. 4 timer helt for mig selv, inden nogen kommer hjem. 4 timer til at gøre hvad som helst, men det ender vel med at jeg lytter lidt til samvittigheden og giver mig til at rydde op og ordner vasketøjet og sådan noget... - alt det, der slet ikke er tid til i hverdagen..!
Jeg har fået et tilbud i dag om at være behandler for en flok hjemmehjælpere i en nabo-kommune. Det lyder spændende, så jeg er lige ved at finde ud af, hvordan det skal hænge sammen med kontorjobbet, transport dertil o.s.v., det skal jo heller ikke gå ud over mine klienter herhjemme, så det er lige et lille puslespil.Men det skal nok komme til at gå op - det kunne jo være det startskud, der skal til for at jeg kan komme dertil, hvor jeg kan sige mit kontorjob op og måske leve af at være behandler. Det er jo virkelig en drøm, jeg får rundt med, men det er også sin sag at sige farvel til en god og fast indtægt og ha' tillid til at "butikken" kan løbe rundt og gi' til det daglige brød.
God weekend til jer allesammen
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget weekend og forår.... er publiceret 22/03-2002 18:11 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.