19 år siden

hvorfor vågner jeg altid i skidt humø

200
Jette Peters...
8 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 3 dage siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
vågnede og var rimelig sur i det. ventede en times tid med atå op, men det hjalp ikke. vaskede hår. det trængte. men det hjalp heller ikke. smurte mig ind i cremer og lotion, smuttede i noget tøj og følte mig som en silo. sig mig, skal jeg snart have menstruation eller hvad? næ. gik i kvickly og hentede fremkaldte billeder og lækkert groft brød og noget god ost og chorizo. appelsin/jordbær juice fra velsølille, selvom det er for dyrt til mig.

fik læst en kedelig bog færdig og faldt derefter i søvn og sov lidt mere. jeg har verdens bedste sovehjerte. men det har bestemt ikke hjulpet på mit humør. gider bare ikke i byen i aften, som jeg har lovet. det blæser uden for. jeg føler mig fed og grim. jeg gider ikke at have tømmermænd i morgen. jeg er træt og søvnig. vil meget hellere tilbringe aftenen med min sofa. jeg er ved at blive sær. sær og asocial.

jeg tror virkelig at jeg mangler et eller andet stof i min hjerne, siden jeg altid er så sur og tvær. jeg er jo i dårligt humør hele tiden! jeg er altid træt og vil hellere sove. er det ikke b-vitaminer, man skal tage?

ringede til andreas i dag. han var til noget tennis-noget. og sagde at han ikke havde svaret på min besked, fordi han sov da han fik den. den??? jeg sendte en milliard, altså. jeg kunne lige så godt ikke være her, jeg er jo ligegyldig for ham og han lægger slet ikke mærke til mig, i hvert fald ikke som andet end en irriterende fluer, der en gang imellem svirrer om hans hoved.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hvorfor vågner jeg altid i skidt humø er publiceret 07/05-2005 15:41 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.