19 år siden

Ikk noget særligt

Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 dag, 6 timer siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Hej...

Først og fremmest har jeg tænkt lidt over om det er meningen man skal skrive "kære Dagdog" til at starte med, for, for at være ærligt synes jeg ikke det ligger til mig at skrive sådan. Så tror altså bare jeg fremover bare springer ud idet. Dagbogen har jo ikke tanker alligevel.

Mine forældre vil have mig med i sommerhus næste weekenden og det gider jeg godt nok ikke lige. Jeg kan max få en time til at gå dernede, før jeg er ved at kede mig halvt i ihjel. Men tror det er fordi de er efter min bror for tiden og ikke vil have han er alene hjemme. Hehe de skulle nok være mere bange for hvad jeg kunne finde på, end hvad han kunne. Men det er jo ikke mit problem.

For lige at følge op på søndagens ulykkelige kærligheds halløj var det præcist et år siden idag. Havde egentlig regnet med det blev til noget og at vi ville begyndte at være sammen, hvis jeg ikke troede vi allerede gjorde det. Men nej nej idag for et år siden, fik jeg over msn af vide at han ikke var klar til at have en kæreste. Og derved ødelagde han så de 2 næste måneder i mit liv totalt, for han ødelægger det jo stadigvæk nogengange. Det er egnetlig skummelt for langt ned man kan komme på grund af en dreng, tror ikke altid de ligesom er klar over hvor dybe spor de sætter.

Ellers har det været en stille eller... hvert fald hyggelig weekend. Var nede at købe is med en veninde i lørdags og så tog vi ned til nogen af hendes veninder. HEhe men kunne godt mærke de var lidt meget yngre end mig, men sådan er det jo.

Havde igen idag lavet alt vores gruppearbejdte til engelsk, ikke fordi det gør mig noget at lave det, og egnetlig kunne jeg være ligeså ligeglad som de andre. Men bliver nogengange lidt skuffet når de ikke sætter pris på det overhovedet. Ikke nogen.. Ihh hvor er du sød du har gjort det.. nej nej det er skam bare en selfølge... HMF... men det er vel også fint nok.. kunne være jeg kunne til at gå mindre op i det.. trænger bare utrolig meget til at komme væk fra det hele, og til vi har læseferie, selvfølgelig bortset fra alle eksamerne.

Men tror ejg vil smutte igen... er temmelig smadret efter en meeeget lang mandag

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikk noget særligt er publiceret 09/05-2005 19:58 af twilightgirl.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.