de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 9 dage siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Hey dagbog, - imorgen bliver jeg hjemme fra seminariumet. Dette gør jeg i protest, - hvorfor ? jo min moral siger mig, ( også kan man mene mig ligeså ond som man vil) men, - imorgen står programmet på sex..det er ikke så meget det at skulle tale om sex, - også jo på sin vis..overskrifter lyder på, - sex og ældre, sex på krykker - det er noget der rykker, - og børn og seksualitet. Hvad er der galt? - jo jeg vil ikke ha noget med det at gøre i proffesionel øjemål, og jeg vil ikke høre på en smøre om, at sex og børnehave børn har noget med hinanden at gøre...som jeg har fået fortalt og som de andre overskrifter leder hen på..det at ældre har sex, fint nok..men jeg som fremtidig pædago er ikke gigalo...og vil ikke ha noget med det at gøre, der er mine grænser..at handicapede kan behøve sex, - det gidder jeg heller ikke høre på..ligesom ham der sad i tvede og sagde det...for makker! det gør jeg også, men jeg sidder ikke og ævler om det på tv! ej heller forsøger jeg at skabe debat om det...det kan godt være de også behøver det, men det er ikke mit problem..ligesom mine problemer heller ikke er deres problemer.

og for at være ærlig, så kommer jeg ved den søde grød ikke til at have noget med sex at gøre i en børnehave..børn har ikke en seksualitet i den alder..det får de først senere...så alle de pædofile med deres søforklaringer har jeg slet ikke plads til hos mig! Dette er grunden, og efter overvejelse...til at jeg boykotter imorgen.

Nogle vil måske sige, at jeg godt engang imellem kan være lidt små pervers *G* men der skal man vide, at jeg også kan være professionel..jeg kunne aldrig drømme om, at blande de 2 verdner sammen....det ville gå imod den inderste kerne af moral som jeg trods alt har.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I protest!! er publiceret 10/05-2005 16:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.