19 år siden

Bare nyde det...

håb
Halina Abram...
6 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Hele min krop er øm. Var oppe og træne i går og er lige kommet hjem fra en tur rundt om to af søerne. Fint tempo - er ved at være parat til løbet i næste uge. Har også trænet intensivt og har nu taget fat på styrketræningen også. Min veninde fik mig i gang med den vildeste triceps-øvelse (den må virke, hvis man kan dømme ud fra, hvor øm jeg er i mine (endnu ikke eksisterende) triceps i dag.

Troede, jeg skulle på studie og være i læsegruppe, men havde åbenbart regnet forkert. Men kom da tidligt op. Skal i gang med at skrive i stedet - kan lige så godt udnytte dagen til det, jeg havde planlagt den til.

Skal til Mark Knopfler-koncert i aften. Og middag hos min bror først. Og forhåbentlig slår FCK Brøndby. Ellers er det vist tabt på gulvet, selvom vi så stadig har Royal League-finalen. Men først skal der ryddes op, så jeg får plads til at sætte computeren op på spisebordet - og plads til en åben bog. Der skal sættes vand over til te. Måske jeg skulle støvsuge gangen. Måske jeg bare skulle nusse omkring og nyde at være til. Ja, det er det, jeg vil. Bare nyde det...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare nyde det... er publiceret 16/05-2005 09:50 af Engel.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.