19 år siden

flytning

BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
i går var ok. den kunne jo ligesom ikke blive bedre efter at have kissemisset med andreas.
ulykklig veninde kom og jeg droppede radiofesten helt, selvom jeg sgu gerne ville have været med. for en gangs skyld havde jeg rent faktisk lyst til at gå ud. men vi hyggede... tog til karneval og hjem og lave lækker mad. så video og gik tidligt omkuld.

vågnede og var morgengnaven. hader at vågne op sammen med nogen, medmindre det er andreas. og det var min veninde. havde bare lyst til at sove videre, men jeg havde jo sagt til andreas at jeg ville bage pølsehorn, som vi kunne snacke under flytningen (lovet i forsøget på at virke overskudsagtig = jeg fedtede). fik dem lavet og veninde tog hjem. jeg kørte ud og flyttede med andreas og et par af hans venner. blev irriteret fordi han hele tiden hundsede med mig. sagde "pas på du ikke får kramper" når jeg bare på noget mindre tungt. jeg blev pissesur, for jeg gik lige så mange gange som de andre og bar tre poser, når de bar to. følte bare at han hele tiden var efter mig! blev for alvor sur, da R lavede en ridse i hans bor og han hviskede det til mig og pegede. nævnte det slet ikke for hende. havde jeg lavet den ridse var jeg blevet hånet og slagtet til offentligt skue! men han skældte slet ikke hende ud. bag efter fortalte han også at hans syntes at det var irriterende, at hun ikke havde syet det gardin, som hun havde lovet tre uger tidligere. når han altid retter hendes opgaver og bruger tid på at tale den igennem med hende. det kan jeg godt forstå at han er, men han siger det jo ikke til hende! havde det været mig, var han flejnet ud! hvorfor behandler han mig sådan, og ikke andre?
nå. men da drengene tog de sidste store ting, drak jeg øl i solen med R. og til sidst kom de andre også og det var hyggeligt. blev endnu mere hyggeligt da de andre gik og vi kun var os. vi ryddede op og hentede pizza. grinte og hyggede. så tv. indtil andreas ville sove. han ville ikke lade mig sove der, og jeg blev sur som sædvanlig. fatter ikke at jeg ikke bare kan sove der... jeg lovede ikke at røre ham. jeg har hjulpet ham hele dagen, så er det da det mindste han kunne gøre. men næ nej, jeg blev smidt ud i regnen. er lige kommet hjem.

typisk. hvor jeg i morges slet ike ville stå op, så har jeg ikke lyst til at sove nu. i morgen SKAL jeg læse til eksamen. og jeg skal motionere og spise sundt. må tabe mig. andreas sad og savlede for vildt over natalie portman i starwars. er hun virkelig så lækker? gid jeg var tynd og pæn som hende...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget flytning er publiceret 15/05-2005 23:32 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.