Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Har været hjemme ved mine forældre her i Pinsen. Det var dejligt. Tog derop lørdag og er først kommet tilbage her i eftermiddag.

Søndag var hektisk. Stod op allerede kl. 7.00. Jeg havde en aftale med min veninde (hende jeg var tæt på at miste), så jeg ville være i god tid. Det var jeg også. Da jeg ringede til hende omkring kl. 8.30 for at sige at nu kørte jeg over til hende, sagde hun, at de var altså først lige stået op og stod stadig i nattøj osv. Så jeg ventede med at køre til ca. kl. 9.10. Turen over til min veninde tager ca. 3 kvarter og jeg var der ca. 9.45. De var næsten færdige med at spise morgenmad da jeg kom. Vi fik snakket lidt, selvom det var svært når 3 styk 4-årige børn kræver ens opmærksomhed. De to piger ville begge have min opmærksomhed (hvilket jeg synes var sødt) Drengen var nærmest ligeglad med min tilstedeværelse og hang op ad sin far. Så blev den ene af pigerne ked af det og ville trøstes af sin mor, mens den tredie pige stadig klæbrede sig til mig og hele tiden ville holde mig i hånden. Det var lidt sjovt at være vidne til. Jeg var også med ude i deres have og se deres gyngestativ og det legehus, som deres far(min venindes mand) er ved at bygge til de 3 børn. Efter at min veninde og jeg havde aftalt at mødes snart, kørte jeg, for familien skulle videre til pinsefrokost og jeg skulle jo også hjem til pinsefrokost.

Min bror og hans kæreste kom lidt over 13 og vi havde en dejlig eftermiddag sammen. Efter frokost var vi lige ude og gå en kort tur sammen, men snart efter skulle min bror og hans kæreste hjem igen. De skal snart en uge til Tyrkiet på ferie og det glæder de sig til.

I dag var jeg så lige en tur på Låsby Kirkegård sammen med mine forældre og bagefter var vi lige inde på Det Blå Marked. Der var ikke så mange mennesker, så det var fint. Jeg fandt 3 af de engelske platter som jeg samler på og en lille æske.

Vel hjemme hos manden igen, var der lige en græsplæne der skulle slåes, m.m. Og så må vi jo se hvad den kommende uge bringer...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pinse-weekend... er publiceret 17/05-2005 00:59 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.